Πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων της Σερβίας, έγινε η Κεφαλονιά!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 13:35

Πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων της Σερβίας, έγινε η Κεφαλονιά!

Για τις ονοματοδοσίες δρόμων σε Κεφαλονιά και Σερβία

Ο τηλεοπτικός σταθμός Ν1 της Σερβίας χθες το μεσημέρι στο Δελτίο Ειδήσεων, ανακοίνωσε ότι με την ευκαιρία της 150ης Επετείου της Ελληνοσερβικής Συμμαχίας και κατόπιν πρότασης του Επίτιμου Προξένου της Σερβίας Dr Βίκτωρ Ρουχωτά, στην Κεφαλονιά, στις 27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ονοματοδοσία της Οδού VOZDOVAC (Βόζντοβατς) στο Ληξούρι, ενώ στις 21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η ονοματοδοσία της οδού SABAC στο Αργοστόλι.

Στις ονοματοδοσίες έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν αντιπροσωπείες από τους Αδελφούς Δήμους VOZDOVAC-Περιφερειακός Δήμος Βελιγραδίου- αδελφοποίηση με Ληξούρι το 1996) και SABAC (αδελφοποίηση με το Αργοστόλι το 1995). Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Κεφαλλονιάς, τον αντιπεφερειάρχη Τουρισμού Ιονίων Νήσων, τον αντιπεφερειάρχη Κεφαλλονιάς-Ιθάκης, το δήμαρχο Κεφαλλονιάς, το πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου, καθώς και με τον Αστυνομικό Διευθυντή και την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Κεφαλλονιάς, εν 'όψει της Αδελφοποίησης (Ιούνιος 2017) Ελληνικής και Σερβικής Αστυνομίας (IPA).

Επίσης, οι Σέρβοι αντιπρόσωποι θα συναντηθούν με τις Προϊστάμενες Αρχές της Α'θμιας, Β'θμιας και Γ' θμιας Εκπαίδευσης του Νομού.

Ήδη στο Βελιγράδι έχουν πραγματοποιηθεί στο Δήμο του VOZDOVAC ονοματοδοσία δρόμου σε "Οδός Κεφαλονιας" και "Οδός Ληξουρίου", ενώ αναμένεται η ήδη προγραμματισμένη ονοματοδοσία σε "Οδό Αργοστολίου" στο SABAC.

Οι ονοματοδοσίες σε Κεφαλονιά και Σερβία ήδη λαμβάνουν στη Σερβία μεγάλη προβολή από τον Τύπο (εφημερίδες, TV,ράδιο), εν όψει των εορτασμών της 150ης Ελληνοσερβικής Συμμαχίας.

Οδός "Ληξούρι" στο Βελιγράδι!

dromrouxotas

 




00 inkefalonia general ad 300X250