Ε.Α.Σ. : Ξεκίνησε η υποβολή Δηλώσεων ντόπιων Αμπελουργών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 09:40

Ε.Α.Σ. : Ξεκίνησε η υποβολή Δηλώσεων ντόπιων Αμπελουργών

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει...


Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει τους ντόπιους Αμπελουργούς που κατέχουν πάνω από ένα στρέμμα αμπέλια των οποίων τα σταφύλια προορίζονται για οινοποίηση, ότι υποχρεούνται μετά το πέρας του φετινού τρύγου να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής.

Συγκεκριμένα, από 1 Σεπτεμβρίου 2017 έως 30 Νοεμβρίου 2017, οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» της ιστοσελίδας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, www.minagric.gr

Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας (ζημιές από καιρικά φαινόμενα – αποζημιώσεις ΕΛΓΑ, κλπ) υποβάλλεται μηδενική δήλωση συγκομιδής. Η μη έγκαιρη υποβολή της Δήλωσης συνεπάγεται με αποκλεισμό των διαφόρων ευεργετημάτων των χρηματοδοτούμενων μέτρων.

Ο Ε.Α.Σ. στηρίζοντας έμπρακτα για άλλη μια χρονιά τους Αμπελουργούς της Περιφέρειας Κεφαλληνίας και Ιθάκης, Μέλη του και μη, υποβοηθά δωρεάν στην συμπλήρωση και υποβολή των φετινών δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών που λειτουργεί καθημερινά (8:00-16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. επί της λεωφόρου Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250