Συγχαρητήρια στον Ιακ. Νιφοράτο για την εκλογή του στην "Κράνη"

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 11:43

Συγχαρητήρια στον Ιακ. Νιφοράτο για την εκλογή του στην "Κράνη"

Από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδος

 Αγαπητέ Πρόεδρε,

Δια της παρούσης, θέλουμε να συγχαρούμε τόσο εσάς όσο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τους Αντιπροσώπους που εξελέγησαν για την Ομοσπονδία μας.

Η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στις κάλπες που σας τίμησαν με την ψήφο τους, αποδεικνύει περίτρανα την καταξιωμένη πορεία του Συλλόγου σας και η εκλογή δέκα αντιπροσώπων σάς καθιστά τον 2ο μεγαλύτερο σύλλογο σε εκπροσώπους.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε και σας δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας, ώστε από κοινού να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που χειμάζουν και ταλανίζουν τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο και οδηγούν τους χιλιάδες μικρομεσαίους συναδέλφους μας σε αδιέξοδο και σε αφανισμό.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος                             Ο Γεν. Γραμματέας

Ηλίας Παυλίδης                        Γεώργιος Μαραγκός

 

Προς
Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Κεφαλονιάς & Ιθάκης Αργοστόλι

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Δεχθείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας ως Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου σας, καθώς και για την επανεκλογή σας ως Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία μας.
Ταυτόχρονα, μεταβιβάστε τα συγχαρητήριά μας προς όλα τα εκλεγέντα Μέλη του Συμβουλίου σας.
Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε για την προώθηση και την επίλυση των προβλημάτων του εμπορικού κόσμου, δηλώνοντας αρωγοί και συνοδοιπόροι στο πλαίσιο της συνδικαλιστικής μας πορείας και συνεργασίας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

Ηλίας Παυλίδης

Γεώργιος Μαραγκός




00 inkefalonia general ad 300X250