Το «έκαψαν» οι Δηλινάδες στο Μπραχάμι!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 14:30

Το «έκαψαν» οι Δηλινάδες στο Μπραχάμι!

Την Κυριακή , 28 Μαΐου, Δηλινάδες & φίλοι ανταμώσαμε & γλεντήσαμε με την ψυχή μας στη μουσική ταβέρνα "Ντο Μινόρε" , στον Άγιο Δημήτριο.


Μιλήσαμε για το χωριό μας, το νησί μας, & ανανεώσαμε το ραντεβού μας, μικροί & μεγάλοι , για τον ετήσιο χορό μας αφού επιστρέψουμε ανανεωμένοι από τις Καλοκαιρινές μας Διακοπές .

Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της νεολαίας του συλλόγου Απανταχού Δηλινάδων, χωριανούς & φίλους, εκπροσώπους Συλλόγων -τον Ορέστη Καππάτο, γραμματέα του Πολιτιστικού , Ιστορικού & Λαογραφικού Συλλόγου "Ριφόρτσο" & αρχισυντάκτη της εφημερίδας "Η Φωνή των Απανταχού Δηλινάδων ", τη Σταματία Καρλή, υπεύθυνη νεολαίας του Συλλόγου του Πυργιού- και ιδιαίτερα τη νεολαία της Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά για το δυναμικό παρών & την αγάπη της καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. της Αδελφότητας, τον γραμματέα Νέστορα Παπαθεοδωράτο, την αν. γραμματέα Χριστίνα Βλάχου, την έφορο Δήμητρα Βαλλιανάτου, την αν.έφορο Αφροδίτη Ζαμπέλη & την υπεύθυνη δημ. σχέσεων Χρύσα Κοκκόση.
Περάσαμε πραγματικά υπέροχα !

Και εις άλλα με Υγεία !

dilinata.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250