Θερινό Σχολείο «Ψηφιακές Τεχνολογίες και Καινοτομία στην Τουριστική Επιχειρηματικότητα»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 08:45

Θερινό Σχολείο «Ψηφιακές Τεχνολογίες και Καινοτομία στην Τουριστική Επιχειρηματικότητα»

SUMMER SCHOOL ENNOTOURISM 2017 - Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Κέρκυρα


http://www.ennotourism.eu 

6 - 12 Ιουλίου 2017, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Κέρκυρα

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για το 1o Θερινό Σχολείο με αντικείμενο την Καινοτομία στην Τουριστική Επιχειρηματικότητα μέσω Ψηφιακών Τεχνολογιών!

  • Το θερινό σχολείο θα πραγματοποιηθεί 6-12 Ιουλίου στην Κέρκυραστα κτίρια του Ιονίου Πανεπιστημίου.
  • Συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Απευθύνεται σε επαγγελματίες του τουρισμούκαι σε απόφοιτους σχολών Πληροφορικής, Τουριστικών Επαγγελμάτων και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
  • Περιλαμβάνει θεωρητικές και εργαστηριακές διαλέξεις σε σύγχρονα θέματα του κλάδου του τουρισμού, όπως ηλεκτρονικές τουριστικές πρωτοβουλίες, ψηφιακό marketing προορισμού, κοινωνικά δίκτυα στον τουρισμό, εικονικές περιηγήσεις, και πολλές ακόμα θεματικές ενότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, επικοινωνήστε μαζί μας στο //Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.ennotourism.eu

***

Το   Τμήμα   Πληροφορικής   του   Ιονίου   Πανεπιστημίου   (Ι.Π.)   και   το   Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) διοργανώνουν ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά αλλά και ευρωπαϊκά δεδομένα θερινό σχολείο με τίτλο «Ψηφιακές Τεχνολογίες και Καινοτομία στην Τουριστική Επιχειρηματικότητα». Στόχος του θερινού σχολείου είναι η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών καθώς και προηγμένων πρακτικών ψηφιακής επιχειρηματικότητας  για ανάπτυξη καινοτομίας στον δυναμικά εξελισσόμενο  κλάδο του τουρισμού.

Το   Θερινό   Σχολείο   έχει   διάρκεια   μιας   εβδομάδας   (6-12   Ιουλίου   2017),   όπου   οι

συμμετέχοντες  θα  παρακολουθήσουν  διαλέξεις  από  διακεκριμένους  ακαδημαϊκούς  στο χώρο της ψηφιακής επιχειρηματικότητας και του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα ενημερωθούν για βέλτιστες ψηφιακές επιχειρηματικές πρακτικές  που έχουν αναπτυχθεί από εξέχοντες επιχειρηματίες στον κλάδο του τουρισμού. Θα συμμετέχουν, επίσης, σε πρακτικά εργαστήρια εξοικείωσης με νέα τεχνολογικά εργαλεία για τον τουρισμό με σκοπό τη σχεδίαση καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων στον κλάδο (βλ. Συνημμένο Πρόγραμμα).

Για  να  λάβετε  περισσότερες  πληροφορίες  ή/και  να  δηλώσετε  συμμετοχή  στο  Θερινό Σχολείο επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.ennotourism.eu. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε τα ερωτήματά σας στο email  ennotourism@ionio.gr ή να απευθυνθείτε στην κα. Αγγελική Σπύρου (τηλ. 26610 – 87761, Τρίτη & Πέμπτη, ώρες 14.00-16.00).

 




00 inkefalonia general ad 300X250