Έλαμψε ο Ευαγγελινός Μιχελής από την Πύλαρο στο Euroscola

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 14:15

Έλαμψε ο Ευαγγελινός Μιχελής από την Πύλαρο στο Euroscola

Ο Ευαγγελινός συμμετείχε μαζί με άλλους Κεφαλονίτες στο πρόγραμμα Euroscola, παίρνοντας μέρος σε ένα διαγωνισμό έκθεσης για την Ε.Ε. με την καλύτερη επίδοση των συμμετεχόντων, που προέρχονταν από όλα τα Ιόνια.


Το ταξίδι περιλάμβανε  συμμετοχή των μαθητών σε μια ημερίδα στο Ευρωκοινοβούλιο του Στρασβούργου, που αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την Ευρώπη (ασφάλεια- ανθρώπινα δικαιώματα, αναπτυξιακή βοήθεια, μετανάστευση- ένταξη, το μέλλον της Ευρώπης κ.α.) διατυπώνοντας κάποιες θέσεις μέσα από τις πολυεθνικές ομάδες που σχηματίστηκαν. Ο Ε. συμμετείχε στην ομάδα «Απασχόληση των νέων»  ενώ προέβη και σε ερώτηση που απευθύνονταν στην Γαλλίδα Ευρωβουλευτή Friesberg και αφορούσε την χρήση της ρομποτικής στην παραγωγή και στην επίπτωση της στην αγορά εργασίας (η ευρωβουλευτής είχε ήδη αναφερθεί στο θέμα για να κατατοπίσει τα παιδιά σχετικά με την τρέχουσα ατζέντα της Ε.Ε.). Τα προσχέδια με τις θέσεις των ομάδων που εγκρίθηκαν απ’ την ολομέλεια των εφήβων ευρωβουλευτών από όλες τις ομάδες  θα συζητηθούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

17311790 1865275033729687 1114235074 o

Η Ρούλα Μουστάκη, πρόεδρος του Π.Σ. «Το Φανάρι» ΓΙΑ ΤΟΝ Ευαγγελινό: 

Ο Ευαγγελινός Μιχελής είναι κάτοικος Δενδρινάτων Πυλάρου, τέκνο πολυμελούς οικογένειας, είναι πρωτότοκος και τον ακολουθούν 7 αδελφάκια (!) Εκτός από άριστος μαθητής, αγαπάει τον τόπο του, είναι μέλος της Φιλαρμονικής «Θέμος Αμούργης» και συνεργάτης του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Φανάρι» καθώς βοηθάει στην παιδική ομάδα του Σκάκι.  Τον διακρίνει η σοβαρότητα, συνέπεια και είναι πραγματικά ένα φωτισμένο παιδί.

Ευαγγελινέ μας κάνεις υπερήφανους!

DSCN6749

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250