Διαφωνούν οι επαγγελματίες των ταξί με τις 3 πιάτσες στο Αργοστόλι - Τι προτείνουν

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017 10:51

Διαφωνούν οι επαγγελματίες των ταξί με τις 3 πιάτσες στο Αργοστόλι - Τι προτείνουν

Τη διαφωνία τους ως προς τις προτεινόμενες από το Δημοτικό Συμβούλιο θέσεις για την προσωρινή πιάτσα των ταξί εξέφρασαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης οι επαγγελματίες του κλάδου.

Με αφορμή την εκτέλεση των έργων της πλατείας και την ανάγκη μεταφοράς της υπάρχουσας προσωρινής θέσης  , το ζήτημα συζητήθηκε αρχικά στη συνεδρίαση της τοπικής κοινότητας Αργοστολίου και στη συνέχεια στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αρχικά , το αίτημα του σωματείου των Ταξί «Άγιος Γεράσιμος» ήταν η πιάτσα να μεταφερθεί αποκλειστικά επί της Αντιόχου Ευαγγελάτου, πρόταση για την οποία όμως υπήρξε διαφωνία από μερίδα επαγγελματιών της περιοχής.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το Γραμματέα του Συλλόγου κ. Αλέκο Πεφάνη , μας ενημέρωσε ότι οι τελικές προσωρινές θέσεις από το Δημοτικό Συμβουλίου δεν είναι λειτουργικές για την εξυπηρέτηση των επιβατών, ενώ οι 6 θέσεις επί της Αντίοχου είναι περιορισμένες σε αριθμό.

Πρόθεση του σωματείου είναι να υπάρξει συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Αργοστολίου κ. Δ. Λυκούδη και να ζητηθεί η μεταφορά των 3 προσωρινών θέσεων σε μια, στη δεξιά πλευρά της Βεργωτή, λίγο μετά το φωτεινό σηματοδότη, και η συνέχεια της πορείας των οχημάτων να γίνεται προς τα πίσω επί της Καλυψούς Βεργωτή.

Το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει η πρώτη θέση είναι επί της Αντιόχου Ευαγγελάτου,  όπως προαναφέραμε, η δεύτερη επί της Καλυψούς Βεργωτή , αλλά με κατεύθυνση προς τα πάνω και η τρίτη επί της Βεργωτή, αλλά με το πρώτο ταξί να βρίσκεται στην είσοδο του εργοταξίου και προς τα πίσω.

Χρήστος Λαμπράκης


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250