Μετάβαση: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη προσωπικού σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 15:00

Μετάβαση: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη προσωπικού σε Κεφαλονιά και Ιθάκη

Εως 4 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις 

 Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΜΕΤΑΒΑΣΗ», Ν.Π.Ι.Δ., που εδρεύει στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, φορέας λειτουργίας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Κεφαλονιάς - Ζακύνθου - Ιθάκης, η οποία χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας, επαναπροκηρύσσει δύο (2) θέσεις προσωπικού, μελών της πολυκλαδικής θεραπευτικής ομάδας. Συγκεκριμένα:

  • Μια (1) θέση Ψυχίατρου πλήρους απασχόλησης ή, σε περίπτωση μη διαθεσιμόητας, μερικής απασχόλησης ή, σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, με σύμβαση έργου εξωτερικού συνεργάτη, για κάλυψη των αναγκών της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη ΚΩΔ. ΨΧ/01/2017

  • Μια (1) θέση Ψυχίατρου μερικής απασχόλησης ή, σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, με σύμβαση έργου εξωτερικού συνεργάτη, για κάλυψη των αναγκών της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας στη Ζάκυνθο ΚΩΔ. ΨΧ/02/2017

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

• Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος (συμπεριλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας του υποψηφίου) – επισυνάπτεται στην παρούσα και στον ιστότοπο: www.metavasi.gr.
• Φωτοτυπία Πτυχίων
• Φωτοτυπία Άδειας Ασκήσεως επαγγέλματος
• Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας από ασφαλιστικό φορέα (εφόσον υπάρχουν)
• Βιογραφικό Σημείωμα
• Συστατικές Επιστολές (εφόσον υπάρχουν)
• Φωτοτυπία διπλώματος οδήγησης (προαιρετικά)
• Αποδεικτικά Γνώσης χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή (εφόσον υπάρχουν)

Θα συνεκτιμηθεί η προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία σε αντίστοιχες δομές και φορείς παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας και ψυχοκοινωνικής ένταξης, καθώς επίσης και η συμμετοχή των υποψηφίων σε πρόγραμμα κατάρτισης επαγγελματιών ψυχικής υγείας για τη στελέχωση κοινοτικών δομών ψυχικής υγείας που λειτουργούν στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος ΄΄ΨΥΧΑΡΓΩΣ΄΄.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από τριμελή Επιτροπή του Φορέα που συγκροτείται με απόφαση του ΔΣ της ΑμΚΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ. Εφόσον κριθεί σκόπιμο και προκειμένου να προχωρήσει στην τελική της επιλογή, η Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να προσκαλέσει τους υποψηφίους σε συνέντευξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση με τα προαναφερθέντα δικαιολογητικά στα γραφεία της εταιρείας ΜΕΤΑΒΑΣΗ - Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, Διεύθυνση: Βούρβαχη 6Α, ΤΚ 28100 Αργοστόλι, Κεφαλονιά, τηλ. 26710 24437 αυτοπροσώπως ή να τα αποστείλουν με εταιρεία ταχυμεταφοράς ( courier ) στην ανωτέρω διεύθυνση, σημειώνοντας στο φάκελο ΄΄Για την πρόσληψη προσωπικού της Κινητής Μονάδας Κεφαλονιάς – Ζακύνθου – Ιθάκης΄΄.

Η υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει την 4η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017.

Πληροφορίες για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται δίδονται από τον ιστότοπο www.metavasi.gr και τηλεφωνικά από την γραμματεία της ΑμΚΕ «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» στο τηλέφωνο 26710 24437 από Δευτέρα ως Παρασκευή και ώρες 9.30 – 14.00.

Ο Νόμιμος Εκπρόσωπος της ΑμΚΕ «ΜΕΤΑΒΑΣΗ»

Τιμολέων Γονής


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250