Σε άθλια κατάσταση μεγάλο μέρος των πινακίδων κυκλοφορίας στην Κεφαλονιά (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 11:30

Σε άθλια κατάσταση μεγάλο μέρος των πινακίδων κυκλοφορίας στην Κεφαλονιά (εικόνες)

 
Η καθημερινότητα οδηγών και πεζών στους δρόμους της Κεφαλονιάς είναι γενικότερα δύσκολη εξαιτίας της κακής κατάστασης του οδικού δικτύου αλλά και πολλές φορές εξαιτίας της κακής οδηγικής συμπεριφοράς των πολιτών.

Σ’ αυτήν λοιπόν την πραγματικότητα  έρχεται να προστεθεί και η άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι πινακίδες σήμανσης σε πολλά σημεία του νησιού.

Γιατί σήμανση μπορεί να υπάρχει παντού, ή σχεδόν παντού, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες οδηγών και πεζών, οι οποίοι πρέπει σε πολλές περιπτώσεις να «μαντέψουν» τι υποδεικνύει η κάθε ταμπέλα!

Οι περισσότερες από αυτές είναι κατεστραμμένες ή ξεθωριασμένες, με κολλημένα πάνω τους αυτοκόλλητα και άλλες βαμμένες που έχουν να συντηρηθούν χρόνια.

Αυτή η κατάσταση εκτός από τους Κεφαλονίτες, θα προκαλεί σίγουρα πρόβλημα και στον τουρισμό, καθότι οι επισκέπτες που δεν γνωρίζουν τους δρόμους αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα στην μετακίνηση τους.

Η ελλειπής λοιπόν συντήρηση, σε συνδυασμό με την ασυνειδησία ορισμένων, που αδιαφορούν για τους κινδύνους που ενδεχομένως μπορεί να προκαλέσει αυτή η τακτική συνεχίζουν να καταστρέφουν τις πινακίδες… Ως πότε όμως;

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα από τις «προβληματικές» πινακίδες που συναντήσαμε σε διάφορα σημεία εντός και εκτός της πόλης μας... και περιμένουμε και τις δικές σας φωτογραφίες στο email μας : infoinkefalonia.gr

ή στη σελίδα μας στο facebook, INKEFALONIA.GR

Μαρία Κουρκουμέλη


Πλατειές


Αργοστόλι


Αργοστόλι


Αργοστόλι


Αργοστόλι


Αργοστόλι


Περατάτα


Περατάτα


Βλαχάτα


Βλαχάτα


Περατάτα

Αργοστόλι


Βλαχάτα


Μεταξάτα


Μεταξάτα


Καλιγάτα


Κουρκουμελάτα


Κοντά στην διασταύρωση του Συναπιά


Βλαχάτα


Αδράκι

 

 Φόρτωση…

Φόρτωση…