Οι Καμιναράδες λένε: “Η Παλική είναι μία...Καιρός να ανοίξετε τα μάτια σας!”

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2017 18:01

Οι Καμιναράδες λένε: “Η Παλική είναι μία...Καιρός να ανοίξετε τα μάτια σας!”

 ΚΑΜΙΝΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

“Η ΠΑΛΙΚΗ είναι μία...Καιρός να ανοίξετε τα μάτια σας!”

Εκρποσωπόντας το χωριό των Καμιναράτων, συντάσσομαι όπως οφείλω με τους Ληξουριώτες στην υποχρέωση να προστατέψουμε και τον τόπο και την αξιοπρέπειά μας.

Η απόφαση της Περιφέρειας για “χωματερή” στο Ληξούρι από τα μπάζα Αργοστολίου, πέραν της υγείας και της ασφάλειας, θίγει και την αξιοπρέπειά μας!

Οι Καμιναράδες θυμίζουν στους συντοπίτες Ληξουριώτες πως με “μπάζα” καταστρέφεται και η περιοχή του Ταφιού από την ίδια μορφή στάσης της Περιφέρειας και την “ακινησία” του Δήμου, με τις σιδερένιες πανοπλίες των Ανεμογεννητριών που προγραμματίζονται.

Μήπως εδώ πρέπει να θυμίσουμε πως για 30 μέτρα δρόμο στο Χόχλιο, ένα χρόνο πηγαίναμε στην Ανωή από τα Χαβδάτα;
Τότε που ήσασταν Συντοπίτες;

Πάρα ταύτα, εμείς οι Καμιναράδες θα είμαστε μπροστά και πρώτοι, δίπλα στις υποχρεώσεις μας προς την Παλική για να σταματήσουμε την υποβάθμιση που επιχειρείται.

Υπενθυμίζουμε...
οι Ανεμογεννήτριες στα Κηπούρια αποτελούν μία άλλη καμουφλαρισμένη μορφή “μπάζων” που απειλούν με χωματερή τον Ταφιό και θα κλείσουν την προοπτική που ανοίγει η Αγιότης του Παρθενίου για τα νησιά μας.

Και εδώ ως παράπονο να τονιστεί η... μοναξιά μας.

Καλούμε τους Ληξουριώτες στην “συντοπίτικη” ίδια αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων.
Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι θα Αναστήσουμε την Παλική!

Ληξουριώτες, είμαστε δίπλα σας, όπως και δίπλα στους Αθεριάνους που παλεύουν σήμερα, δίπλα σε όλα τα χωριά της απέναντι Κεφαλονιάς στα δίκαια αιτήματά τους.
Εξ’άλλου εμείς στον αγώνα μας ενάντια στις Ανεμογεννήτριες των Κηπουριών που ακόμα δεν τελείωσε, βρήκαμε συμμάχους πολλούς και στο Αργοστόλι!

Καταγγέλουμε ως πρόκληση και υποβάθμιση του τόπου την απόφαση της Περιφέρειας και τους καλούμε να την ανακαλέσουν αμέσως.

ΟΙ ΚΑΜΙΝΑΡΑΔΕΣ

Θοδωρής Κούτσης – Πάρεδρος Καμιναράτων




00 inkefalonia general ad 300X250