«Ο ΚΑΛΟΥΡΗΣ» στα Βλαχάτα: Σημείο αναφοράς στο λαχταριστό ψωμί από προζύμι !

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 14:09

«Ο ΚΑΛΟΥΡΗΣ» στα Βλαχάτα:  Σημείο αναφοράς στο λαχταριστό ψωμί από προζύμι !

Ο παραδοσιακός φούρνος «Ο ΚΑΛΟΥΡΗΣ» στα Βλαχάτα εδώ και 50 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς στην προμήθεια χωριάτικου γευστικού ψωμιού από προζύμι.

Η επιχείρηση ξεκίνησε από τον Γεράσιμο Καλούρη, ο οποίος διακρίνονταν για την αγάπη του για το ψωμί και εφαρμόζοντας τη δική του, ιδιαίτερη συνταγή  παρασκευής , κατάφερε στο πέρασμα των χρόνων να δημιουργήσει ένα προϊόν όπου λάτρεψαν όχι μόνο οι κάτοικοι του χωριού,  αλλά και των ευρύτερων περιοχών.

Σήμερα, τα ηνία του φούρνου έχουν αναλάβει τα εγγόνια του Γεράσιμου, τα οποία συνεχίζουν με την ίδια αγάπη και διατηρώντας την ίδια συνταγή..

Στον φούρνο του «ΚΑΛΟΥΡΗ» θα βρείτε παράλληλα το ιδιαίτερο, ζυμωτό ψωμί, ψημένο σε λαμαρίνα, ψωμί φτιαγμένο από σίκαλη και άλλα δέκα είδη χειροποίητων αρτοποιημάτων.

Οι επιλογές όμως δεν σταματούν εδώ..

Η οικογενειακή επιχείρηση «ΚΑΛΟΥΡΗΣ» στα Βλαχάτα διαθέτει κάθε πρωί μεγάλη ποικιλία σε παραδοσιακά κουλούρια, πίτες, γλυκά και αλμυρά φαγώσιμα, όλα δικής της παραγωγής.

  • Τηλ. Επικοινωνίας: 26710 31231

 

Και για τις γιορτές λαχταριστά μελομακάρονα  και κουραμπιέδες που θα δώσουν γλυκιά γεύση στο χριστουγεννιάτικό τραπέζι σας!