Η Αφρ. Θεοπεφτάτου στον Inkefalonia 89,2: «Αλλάζει όψη το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, με χρήματα του Ιδρύματος Γ. & Μ. Βεργωτή»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 06:34

Η Αφρ. Θεοπεφτάτου στον Inkefalonia 89,2: «Αλλάζει όψη το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, με χρήματα του Ιδρύματος Γ. & Μ. Βεργωτή»

Στην εκπομπή του Inkefalonia Radio 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, μίλησε η βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου.

Η κα Θεοπεφτάτου, αναφέρθηκε στην ανάγκη αντιπλημμυρικών έργων στην Κεφαλονιά, και τις περιοχές που έχουν πληγεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων μηνών, δηλώνοντας πως από το Υπουργείο έχει εγκριθεί το ποσό του 1,200.000 ευρώ για τον σκοπό αυτό.

«Περιμένουμε από το Πράσινο Ταμείο τα χρήματα από τα πρόστιμα των αυθαιρέτων»

Η κα Θεοπεφτάτου τόνισε και κάτι  σημαντικό: «Περιμένουμε από το Πράσινο Ταμείο τα χρήματα που είχαμε εξασφαλίσει με νομοθετική ρύθμιση από τα πρόστιμα των αυθαιρέτων του 2014. Στην Κεφαλονιά το ποσό θα είναι στο 100% των χρημάτων και έχω επικοινωνήσει με τους Δημάρχους Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ούτως ώστε να έχουμε έτοιμες μελέτες και να γίνουν εργασίες στα χωριά όπως μικρές πλατείες και άλλα σημαντικά που έχουν ανάγκη τα χωριά ».

«Αλλάζει όψη το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς»

Παράλληλα, η κα Θεοπεφτάτου, ανακοίνωσε κάτι επίσης πολύ σημαντικό όσον αφορά τον τομέα της Υγείας στο νησί μας λέγοντας πως: «είμαστε σε επαφή με τους εκπροσώπους του Ιδρύματος Γεωργίου και Μάρης Βεργωτής για ένα ποσό που θα διαθέσει το Ιδρυμα για επισκευή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς. Ήρθαμε σε επαφή με εκπρόσωπο του Ιδρύματος και το Υπουργείο Υγείας για να υπογραφεί η σύμβαση και να δοθούν αυτά τα χρήματα για επισκευές που είναι απαραίτητες να γίνουν στο Νοσοκομείο, το οποίος έχει υποστεί και ζημιές από τους σεισμούς του 2014».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη της κας Αφροδίτης Θεοπεφτάτου στον Inkefalonia Radio 89,2

https://www.youtube.com/watch?v=q8dosDQk_Bw




00 inkefalonia general ad 300X250