Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ναυτικών Κεφαλονιάς, καπετάν Τάσος Παγουλάτος στον Inkefalonia 89,2 για τα προβλήματα στη ναυτιλία

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 15:52

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ναυτικών Κεφαλονιάς, καπετάν Τάσος Παγουλάτος στον Inkefalonia 89,2 για τα προβλήματα στη ναυτιλία

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ναυτικών Κεφαλονιά «Νίκος Καββαδίας» καπετάν Τάσος Παγουλάτος, βρέθηκε στο στούντιο του Inkefalonia Radio 89,2 και μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Ο καπετάν Τάσος, αναφέρθηκε – επ’ αφορμή με την 48ωρη απεργία στην ακτοπλοΐα- στα προβλήματα του κλάδου της ναυτιλίας θεωρώντας «προσχηματική την απεργία της ΠΝΟ».

Ο κ. Παγουλάτος, τόνισε πως το πρόβλημα των ναυτικών ξεκινούν εδώ και δεκαετίες και αυτό το γεγονός έχει ως αποτέλεσμα τα ναυτικά φυλλάδια στην Ελλάδα να μειωθούν τα τελευταία χρόνια δραματικά, ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά στα σημαντικά προβληματα που ταλανίζουν τους ναυτικούς. 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ναυτικών Κεφαλονιάς, εξέφρασε επίσης την ενδιαφέρουσα άποψή του και για την ακτοπλοϊκή γραμμή Ιθάκη - Σάμη - Πάτρα, λέγοντας πως "καλό θα ήταν απο κάθε... αυλή να φεύγει και ένα πλοίο την ώρα που το θέλουμε, όμως σε κάποια πράγματα δεν γίνεται να έχουμε πάντα αυτό που επιθυμούμε. Η Κεφαλονιά είναι το μοναδικό νησί με επτά λιμάνια. Τι να πει η Ρόδος και η Κρήτη.  Η γραμμή Πόρος - Κυλλήνη είναι αυτή που έχει ζωή και εκεί θα πρέπει να δωθεί έμφαση και να φτιαχτεί ο δρόμος. Οταν βλέπεις ένα καράβι που ταξιδεύει με τρία αυτοκίνητα, υπάρχει πρόβλημα. Η εταιρία έτσι δεν μπορεί να σταθεί. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα".  

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους νέους ναυτικούς, που είτε είναι ήδη, είτε ετοιμάζονται να μπουν στον χώρο της ναυτιλίας, στέλνοντας και έναν θερμό μήνυμα σε όσους ταξιδεύουν.

Παρακάτω η πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του καπετάν Τάσου Παγουλάτου. 

https://www.youtube.com/watch?v=m02xGFg_uz0


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250