Υπό κατάληψη το ΕΠΑ.Λ Αργοστολίου - Τα αιτήματα των μαθητών!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 18:30

Υπό κατάληψη το ΕΠΑ.Λ Αργοστολίου - Τα αιτήματα των μαθητών!


Το ΕΠΑ.Λ Αργοστολίου βρίσκεται σε κατάληψη από την Δευτέρα  14/11 έως και σήμερα.

Πιστεύουμε ότι τα αιτήματα μας είναι πολύ σοβαρά και ο κόμπος έχει φτάσει πια στο χτένι! 

1ον. Ο τομέας υγείας από όταν επαναλειτούργησε (αφού είχε καταργηθεί το 2014) έχει αφεθεί στην μοίρα του και λειτουργεί από πέρυσι με 1 (έναν) μόνο καθηγητή με αποτέλεσμα οι μαθητές οπου κάποιοί από αυτούς θα κληθούν να δώσουν πανελλήνιες να χάνουν πάνω από το 50% της ύλης. Απαιτούμε τον διορισμό ενός καθηγητή άμεσα!

2ον. Υπάρχει έλλειψη αιθουσών και εργαστηρίων. Πολλοί από τους μαθητές κάνουν μάθημα μέσα σε 'ποντικότρυπες' και σε πολλούς τομείς δεν έχει διδαχθεί ούτε 1 ώρα μέσα σε εργαστήριο. Απαιτούμε να δοθούν στο σχολείο μας οι αίθουσες που στεγάζετε το ΚΕΚ που ούτως ή άλλως ανήκουν στο ΕΠΑ.Λ, καθώς και την άμεση κατασκευή εργαστηρίου για τον τομέα υγείας, οικονομικών αλλά και τον εκσυγχρονισμό των εργαστήριων του τομέα πληροφορικής.

3ον. Άμεση κατασκευή ενός στεγάστρου καθώς δεν υπάρχει καμία προφύλαξη από την βροχή. Οι μαθητές κάθονται κυριολεκτικά μέσα στην βροχή την ώρα του διαλείμματος!

4ον. Ζητάμε παγκάκια και κάδους στο προαύλιο του σχολείου καθώς και καλύτερη φροντίδα της βλάστησης γύρω από αυτό. 

5ον. Επισκευές στις τουαλέτες του σχολείου. Κάποιες δεν έχουν ούτε καζανάκι!

6ον. Ζητάμε τουλάχιστον 1 ακόμα δρομολόγιο λεωφορείου από το σχολείο προς το Αργοστόλι  τις 12.00. Εάν κάποιος μαθητής θελήσει να φύγει για οποιονδήποτε λόγο αναγκάζετε ή να περιμένει μέχρι τις 1.30 ή να περπατήσει σε δρόμους χωρίς πεζοδρόμια!

Ζητάμε την πραγματοποίηση όλων των αιτημάτων μας άμεσα ώστε να λήξουμε την κατάληψη!

Οι μαθητές του 15μελούς συμβουλίου του ΕΠΑ.Λ Αργοστολίου.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250