Επιστολή του Επαγγελματικού Συλλόγου Σάμης προς την «IONIAN GROUP» για την διατήρηση της γραμμής Ιθάκης - Σάμης - Πάτρας και τους χειμερινούς μήνες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 18:12

Επιστολή του Επαγγελματικού Συλλόγου Σάμης προς την «IONIAN GROUP» για την διατήρηση της γραμμής Ιθάκης - Σάμης - Πάτρας και τους χειμερινούς μήνες

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΜΗΣ «ΓΙΑΛΟΣ»

Προς: ΕΤΑΙΡΕΙΑ IONIAN GROUP

Ο Επαγγελματικός Σύλλογος Σάμης «ΓΙΑΛΟΣ» θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για την άψογη εξυπηρέτηση της γραμμής Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη κατά τους θερινούς μήνες, την ποιότητα παροχής των υπηρεσιών σας καθώς και την έξυπνη διαφημιστική καμπάνια για τις διακοπές στον τόπο μας.
Η εμπορική ζωή της Σάμης σημείωσε άνοδο, άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας με το νέο πρακτορείο σας στην περιοχή μας και οι κάτοικοι στηρίζουν τη γραμμή που είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται ο τόπος μας σε αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο.


Θέτουμε υπ’ όψιν σας πέρα από την ευγενική προσφορά σας και τα οφέλη που αυτή προσέφερε στην κοινωνία της Σάμης και σε εσάς, ένα αίτημα του Συλλόγου μας που δεν είναι άλλο από το προφανές , το να διατηρηθεί αυτή η συνεργασία και τους χειμερινούς μήνες τόσο τακτά όσο οι ανάγκες των πολιτών και οι δικές σας υπαγορεύουν .
Θέτουμε υπ’ όψιν σας ότι κατά το παρελθόν η διατήρηση της γραμμής με αρκετά περιορισμένα δρομολόγια δεν απέδωσε και δημιούργησε και προβλήματα πέρα από την εμπορική δραστηριότητα της Σάμης και ολόκληρου του νησιού της Κεφαλονιάς και στην ίδια την πλοιοκτήτρια εταιρεία.
Ελπίζουμε ότι ο σχεδιασμός σας για την χειμερινή περίοδο θα λάβει τους ως άνω παράγοντες υπ’ όψιν και πολύ σύντομα θα σας ξαναδούμε κοντά μας.
Είμαστε στην διάθεσή σας για μια καλοτάξιδη συνεργασία.

Ο Πρόεδρος         Η Γραμματέας




00 inkefalonia general ad 300X250