Στις δυτικές Κυκλάδες το "Διονύσιος Σολωμός"

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 12:52

Στις δυτικές Κυκλάδες το "Διονύσιος Σολωμός"

  Την υπογραφή σύμβασης για την μετασκευή του Ε/Γ-Ο/Γ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ ανακοίνωσε η ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗ Μ.Ε.Π.Ε. «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Π. ΚΗΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ» μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το τεχνικό μας γραφείο υπέγραψε σύμβαση με την Α.Ν.Μ.Ε.Ζ. Α.Ε. για τον σχεδιασμό, την μελέτη, την επίβλεψη εργασιών αλλά και γενικά την οργάνωση της μετασκευής του πλοίου της Ε/Γ-Ο/Γ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ». Το βασικό τμήμα της μετασκευής αφορά την αλλαγή της μορφής της πλώρης του πλοίου, την προσαρμογή του στις απαιτήσεις της Συνθήκης της Στοκχόλμης για ύψος κύματος 2,50 μέτρα και την γενική αναβάθμιση των χώρων επιβατών αλλά και πληρώματος.

Την μετασκευή θα εγκρίνει ο ιταλικός νηογνώμονας καθώς επίσης και ο Κ.Ε.Π., από πλευράς ασφαλείας, απ’ όπου και θα εκδοθούν τα πιστοποιητικά αξιοπλοΐας του πλοίου. Ήδη έχουν κατατεθεί τα σχετικά στους αρμόδιους οργανισμούς και έχει εκδοθεί η σχετική άδεια εργασιών μετασκευής του πλοίου.

Στο πλοίο θα πραγματοποιηθεί μετασκευή της πλώρης, γύρισμα της ράμπςα στο πάνω γκαράζ και ρετουσάρισμα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, προκειμένου να μεταφερθεί σε δρομολόγια των δυτικών κυκλάδων.

Με πληροφορίες από ellinikiaktoploia




00 inkefalonia general ad 300X250