O Πρόεδρος του ΤΕΕ Σταύρος Τραυλός στον Inkefalonia 89,2

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 14:50

O Πρόεδρος του ΤΕΕ Σταύρος Τραυλός στον Inkefalonia 89,2

O Πρόεδρος του ΤΕΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης Σταύρος Τραυλός ήταν καλεσμένος στη στούντιο του Inkefalonia 89,2 όπου μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Ο κ. Τραυλός αναφέρθηκε αναλυτικά στα πολύ σημαντικά ζητήματα για την Κεφαλονιά που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του ΤΕΕ και αφορούσαν τις πλημμύρες στην Πύλαρο, τα έργα στην πλατεία Αργοστολίου και τα προβλήματα με την ασφάλεια του εργοταξίου, αλλά και τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στα νέα σχολικά συγκροτήματα στο Αργοστόλι στην περιοχή του Φαραώ.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ μίλησε επίσης και για το μεγάλο κέντρο Αντισεισμικών Κατασκευών και Ερευνών (ΕΦΑΚΤΕ) που βρίσκεται σε διαβούλευση για να δημιουργηθεί στην Κεφαλονιά, κάνοντας έκκληση στους αρμόδιους φορείς να πιέσουν να έρθει στο νησί μας.

Παράλληλα, ο κ. Τραυλός αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές του ΤΕΕ λέγοντας πως αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στο Πανελλαδικό ψηφοδέλτιο και έκανε έναν απολογισμό της επταετούς θητείας του στο ΤΕΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Παρακάτω ακούστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Τραυλού

https://www.youtube.com/watch?v=IahITvKzKbk




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250