«Τα χελιδονάκια επέστρεψαν στις φωλιές τους» - Αγιασμός στο Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 19:23

«Τα χελιδονάκια επέστρεψαν στις φωλιές τους» - Αγιασμός στο Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων (εικόνες + video)

 «Τα χελιδονάκια, πέρασαν ένα όμορφο καλοκαίρι και επέστρεψαν στις φωλιές τους», με αυτό το όμορφο παράδειγμα τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Φαρακλάτων, μαζί με τους γονείς και τους καθηγητές τους, πραγματοποίησαν σήμερα τον αγιασμό για την νέα σχολική σεζόν.

Τον αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος, ο οποίος μίλησε με όμορφα λόγια στα παιδιά για την σημασία της μάθησης. Όμορφα λόγια και από την πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου κα Ευρώπη Μοσχονά, ενώ την έναρξη της σχολικής χρονιάς χαιρέτισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης.

Τα παιδιά, αγκάλιαζαν το ένα το άλλο μόλις αντικρίζονταν και μίλαγαν για το πόσο καταπληκτικά πέρασαν το καλοκαίρι τους! Τι ωραίες εικόνες αυτές!
Φέτος το σχολείο, έχει περισσότερα παιδιά (27), αλλά λιγότερους καθηγητές σε σχέση με περσί και αυτό τόνισε στην εναρκτήρια ομιλία του ο διευθυντής του σχολείου κ. Γεράσιμος Μπαλτσαβιάς.

«Στόχος μας είναι να συμπληρωθούν να κενά που υπάρχουν στο σχολείο» ήταν τα λόγια του.

Ο ΑΣΚ βρέθηκε για μία ακόμη φορά κοντά στα παιδιά του ειδικού σχολείου. Ετσι εκ μέρος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, ο γενικός Διευθυντής Θανάσης Μουίκης παρέδωσε δυο μπάλες για να παίζουν μπάσκετ. Αρκετά από αυτά τα παιδιά έρχονται στο γήπεδο και παρακολουθούν τους αγώνες του ΑΣΚ και είχαν ιδιαίτερη χαρά που η ομάδα ήρθε στο σχολείο τους!
Το παρών στον αγιασμό, έδωσαν επίσης ο Παναγής Βεργωτής, η Αννα Ζαπάντη, οι οποίοι στηρίζουν αθόρυβα το Ειδικό Σχολείο.

Αμέσως μετά τον αγιασμό προσφέρθηκαν σε παιδιά και γονείς υπέροχα γλυκά, φτιαγμένα από χειροποίητα υλικά.
Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δύναμη σε όλα τα παιδιά, στους γονείς και τους καθηγητές τους.

Γιώργος Χαλαβαζής

 Φόρτωση…

Φόρτωση…