Κενές θέσεις φαρμακείων στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016 09:42

Κενές θέσεις φαρμακείων στην Κεφαλονιά

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν  στην ιστοσελίδα της Περιφέρεια Ιονίων Νήσων  οι κενές θέσεις φαρμακείων των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης κατά την 31-05-2016.

•    Οι αιτήσεις   υποβάλλονται ιδιοχείρως (Μομφεράτου  30 Αργοστόλι) ή ηλεκτρονικά  στο e-mail  της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας   που είναι Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   εντός  του πρώτου δεκαπενθημέρου του μηνός Ιουλίου    2016.                         
•    Οι αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά σε ημέρα αργίας πρωτοκολλούνται την επομένη εργάσιμη ημέρα.
•    Οι αιτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά πέραν του ωραρίου εργασίας ( μετά την 15:00 μ.μ.) πρωτοκολλούνται την επόμενη εργάσιμη μέρα.
•    Η αίτηση χορήγησης φαρμακείου συνοδεύεται επί ποινή απαραδέκτου της αίτησης ,από υπεύθυνη δήλωση του/της αιτούμενου/ης ,στην οποία αυτός/η δηλώνει τα πλήρη στοιχεία του/της φαρμακοποιού και θα είναι υπεύθυνος /η για τη λειτουργία του φαρμακείου ,στην περίπτωσης της χορήγησης συγκεκριμένης άδειας.
Για περισσότερες πληροφορίες  στο τηλέφωνο 2671362703 κα. Καραδημήτρη Ιωάννα.

Δείτε από εδώ τη σχετική απόφαση στη Διαύγεια




00 inkefalonia general ad 300X250