H Κατερίνα Στικούδη στον Inkefalonia 89,2 για την συμμετοχή της στο αποψινό "Flash Summer Night"

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 12:05

H Κατερίνα Στικούδη στον Inkefalonia 89,2 για την συμμετοχή της στο αποψινό "Flash Summer Night"

Στη νέα ειδησεογραφική ραδιοφωνική εκπομπή του Inkefalonia 89,2 με τίτλο «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, βγήκε η γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη, η οποία αναφέρθηκε στην επίσκεψή στην Κεφαλονιά, την συμμετοχή στο “Flash Summer Night” αλλά και το νέο της τραγούδι “I like the way” που κερδίζει τις εντυπώσεις .

Η Κατερίνα Στικούδη θα εμφανιστεί σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου στις 9.30 μ.μ. στην πλατεία Καμπάνας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Flash Summer Night».

https://www.youtube.com/watch?v=Ywc8lzVbIiM

*Την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» την ακούτε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 12 με 1 μ.μ. μέσα από τον Inkefalonia 89.2

 

Με ανακοίνωσή της ο Εμπορικός Σύλλογος η "Κράνη" κάνει κάλεσμα για συμμετοχή στο "Flash Summer Night"

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, κάνει πράξη τη δέσμευση του προς τους εμπόρους του Αργοστολίου να υπερβεί τα όριά του και να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα ανεβάσουν τον τζίρο των μαγαζιών του εμπορικού κέντρου.

Ξεκινώντας τις μεγάλης εμβέλειας εκδηλώσεις, από την χειμερινή εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, όπου ήρθαν και τραγούδησαν στην Κεφαλλονιά δύο από τα πολύ γνωστά ονόματα της Ελληνικής νεανικής μουσικής σκηνής, οι Kings και οι REC, ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ δείχνει σε όλους ότι η θέληση μπορεί να υπερνικήσει εμπόδια που άλλες φορές μοιάζουν ανυπέρβλητα.

Τόσο ο ενθουσιασμός που σκόρπισε στη νεολαία του Αργοστολίου η συναυλία των Kings, όσο και η πέραν κάθε προσδοκίας επιτυχία της Λευκής Νύχτας στις 29 Δεκεμβρίου, με τη συναυλία των REC, το φωταγωγημένο Λιθόστρωτο, τις μουσικές σε όλη τη διαδρομή μέχρι την Πλατεία Καμπάνας, τις εκπτώσεις και τις προσφορές των καταστημάτων και κυρίως την αθρόα έλευση των Κεφαλλονιτών στην εκδήλωση όπου στο Λιθόστρωτο νόμιζες ήταν Δεκαπενταύγουστος, μας οδηγούν γι αυτό το καλοκαίρι να κάνουμε ακόμα περισσότερες και ίσως καλύτερες εκδηλώσεις.

Η σκέψη του να έρθει σε μια μεγάλη συναυλία στο νησί η Κατερίνα Στικούδη, η κορυφαία ίσως σήμερα Ελληνίδα performer, έπεσε στο τραπέζι όταν έγινε η σύσκεψη των μελών του συλλόγου για να οργανωθούν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις, και παμψηφεί προκρίθηκε.


Βέβαια διοργανώσεις όπως η Flash Summer Night της Παρασκευής, ή η Λευκή Νύχτα το χειμώνα, προϋποθέτουν πάρα πολύ δουλειά, χρηματοδότηση, οργάνωση στην διεξαγωγή τους και την προώθησή τους και χρειάζονται τη στήριξη των μελών του συλλόγου.

Παρασκευή 17 Ιουνίου λοιπόν το εμπορικό κέντρο του Αργοστολίου θα πλημμυρίσει ξανά μουσική και φώτα, τα μαγαζιά του Αργοστολίου θα κάνουν από τις 6 το απόγευμα και έως το πρωί μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές, τις συναυλιακές εκδηλώσεις θα ανοίξουν στις 8 το βράδυ οι jazzy trio με τους Κώστα Φραντζή (σαξόφωνο), Βασίλη Περλικίδη (keyboards), Ματούλα Παπαγεωργίου (vocals), ενώ μετά τις 21:30 θα εμφανιστεί στη σκηνή η αγαπημένη Κατερίνα Στικούδη!

Καλούμε όλον τον κόσμο να έρθει να διασκεδάσει μαζί μας στους εμπορικούς δρόμους του Αργοστολίου, να ακούσει τις μουσικές που ετοιμάσαμε και να ψωνίσει από τα καταστήματα που θα τιμήσουν την εκδήλωση κάνοντας εκπτώσεις και προσφορές σε όλους σας!
Η εκδήλωση αυτή είναι εξάλλου μια ευκαιρία να δείξουμε στους επισκέπτες του νησιού, Έλληνες και ξένους, το γιορτινό μας πρόσωπο και το χαμόγελο μας.
Σας υποσχόμαστε συνέχεια των εκπλήξεων κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο Πρόεδρος        Η Γραμματέας          Ο Οργανωτικός Υπεύθυνος
 

Σταύρος Σπαθής  Μαρία Σκλαβουνάκη Κωνσταντίνος Πρέντζας

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250