Παράσταση διαμαρτυρίας στον Δήμαρχο, απλήρωτων εργαζομένων στον Δήμο (video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 15:57

Παράσταση διαμαρτυρίας στον Δήμαρχο, απλήρωτων εργαζομένων στον Δήμο (video)

Παράσταση διαμαρτυρίας στον Δήμαρχο, απλήρωτων εργαζομένων στο Δήμου 

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχιακό Μέγαρο, η Λαϊκή Συσπείρωση, το Εργατικό Κέντρο, μαζί με τρεις δημοτικούς υπαλλήλους από την Σάμη, για να καταγγείλουν των απλήρωτων, αδήλωτων και ανασφάλιστων εργαζόμενων του Δήμου Κεφαλονιάς. Των τριών «Αλφα», όπως τους χαρακτήρισαν.

Οι τρεις εργαζόμενοι είχαν προσληφθεί στην περιοχή της Σάμης, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τομέα της καθαριότητας, δίχως ωστόσο μέχρι σήμερα να έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα τους.

Την στάση της Δημοτικής Αρχής, για το θέμα αυτό, κατήγγειλε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Γαβρίλης, ενώ το παρών στην παράσταση διαμαρτυρίας, έδωσαν και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, Νίκος Γκισγκίνης και Γιάννης Κουρούκλης.

Δεσμέυτηκε ότι θα πληρωθούν ο Δήμαρχος 

Ο Δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης, αφού άκουσε τα αιτήματα δεσμεύτηκε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες το θέμα θα διευθετηθεί και οι υπάλληλοι θα πληρωθούν. «Το πολύ σε ένα δεκαήμερο θα πληρωθούν» ήταν τα λόγια του, τα οποία όμως προκάλεσαν αντίλογο, καθώς οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν πιο σύντομη επίλυση του ζητήματος και τόνισαν ότι θα παρακολουθήσουν το θέμα.

Γιώργος Χαλαβαζής 

https://www.youtube.com/watch?v=YnjsPjfQgIk

DSC 0855DSC 0859DSC 0860DSC 0861DSC 0863DSC 0864DSC 0865DSC 0867

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250