Ανακοίνωση Συλλόγου Φίλων Ναυτικού Μουσείου Ιονίου στα Φάρσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 05:14

Ανακοίνωση Συλλόγου Φίλων Ναυτικού Μουσείου Ιονίου στα Φάρσα

Την Δευτέρα 25 Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου «Κέφαλος» και ύστερα από πρόσκληση της Επιτροπής Διαχείρισης του Ναυτικού Μουσείου Ιονίου στα Φάρσα, συναντήθηκαν παλαιά και νέα μέλη του Συλλόγου Φίλων του Ναυτικού Μουσείου Ιονίου, με θέμα την ενημέρωση της μέχρι σήμερα πορείας του έργου κατασκευής του κτιρίου.

Μετά την έκθεση όσων στοιχείων έχουν συλλεχθεί, ακολούθησε συζήτηση, όπου επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα ύπαρξης και επαναδραστηριοποίησης του Συλλόγου ως βασικού συμπαραστάτη, όχι μόνο στην ολοκλήρωση του έργου κατασκευής αλλά και μετέπειτα, στη διάρκεια λειτουργίας του Μουσείου.
Καλούμε λοιπόν πρώτους απ’ όλους, τους Κεφαλλονίτες και τις Κεφαλλονίτισσες, να εγγραφούν ως μέλη του Συλλόγου Φίλων του Ναυτικού Μουσείου Ιονίου, για να ενισχυθεί αυτή η φωνή, που τελικά θα αναδείξει και θα τιμήσει τον αγώνα και την τέχνη τόσων προγόνων και συγγενών μας.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων του Ναυτικού Μουσείου Ιονίου στα Φάρσα που θα προκύψει από τη Γενική Συνέλευση το καλοκαίρι του 2016, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαχείρισης και τον Δήμο Κεφαλονιάς, θα συνδράμει και αυτό στη δρομολόγηση όλων των απαραίτητων διαδικασιών για να χρηματοδοτηθεί η αποπεράτωση του έργου και η λειτουργία του Μουσείου.

Τα μέλη της Επιτροπής

Τζαννάτος Ερνέστος