Γαστρονομία, τουρισμός & πολιτισμός στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 11:52

Γαστρονομία, τουρισμός & πολιτισμός στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

Γαστρονομία, τουρισμός & πολιτισμός είναι τα θέματα που θα προβάλλουμε στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα από τις 15 έως τις 18 Απριλίου.


Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» θα βιώσετε την εμπειρία ενός παραδοσιακού χωριού στην Αθήνα!

Γευτείτε παραδοσιακά προϊόντα μαγειρεμένα από τους καλύτερους σεφ σερβιρισμένα στα τραπεζάκια της πλατείας του χωριού, μεταφερθείτε στα ήθη & στα έθιμα του χωριού σας, του νησιού σας, του τόπου των διακοπών σας μέσω των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ελάτε σε επαφή με επιχειρήσεις και φορείς από τον τόπο που σκέφτεστε να  δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά, γνωρίστε επιτυχημένες επιχειρήσεις και αναπτύξτε τις συνεργασίες σας με ποιοτικά προϊόντα της Ελληνικής περιφέρειας στις B2B συναντήσεις. 

Ενημερωθείτε για τα τρέχοντα ζητήματα στην Περιφερειακή ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία & μηχανική τροφίμων  από success stories, συνέδρια & ημερίδες που θα λάβουν χώρα στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση».

Δηλώστε Συμμετοχή στις B2B Συναντήσεις και ελάτε σε επαφή με επιχειρήσεις και παραγωγούς!

Στην Έκθεση "Ελλάδος Γεύση" δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη εμπορικών σχέσεων μεταξύ των παραγωγών και των μεγάλων επιχειρήσεων.

Μέσω της έκθεσης οι παραγωγοί που συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με μεγάλες επιχειρήσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες, με σκοπό την ανάπτυξη και την βελτίωση των καναλιών διανομής των προϊόντων τους.

Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο θα έχετε την ευκαιρία να δηλώσετε συμμετοχή στις b2b συναντήσεις, και να συναντηθείτε με παραγωγούς!

http://www.elladosgefsi.gr/b2b-registration-form-e/




00 inkefalonia general ad 300X250