«Στηρίζοντας την περιφέρεια με σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες» - Εκδήλωση της Υδρογείου Ασφαλιστικής στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 10:59

«Στηρίζοντας την περιφέρεια με σύγχρονα ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες» - Εκδήλωση της Υδρογείου Ασφαλιστικής στην Κεφαλονιά

(Αθήνα, 29 Μαρτίου 2016)  Πάνω από 300 άτομα, μεταξύ αυτών ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Τουριστικής Προβολής, κ. Σπυρίδων Γαλιατσάτος, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, κ. Αλέξανδρος Παρίσης, περιφερειακοί αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι, παρακολούθησαν τη βραδιά ασφαλιστικής ενημέρωσης που διοργάνωσε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Υδρόγειος Ασφαλιστική στην Κεφαλονιά.   Η ανάδειξη της χρησιμότητας της ασφάλισης και οι σύγχρονες λύσεις που αυτή προσφέρει για την προστασία των πολιτών και της περιουσίας τους αποτέλεσε το βασικό θέμα της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 στον πολυχώρο Mythos + Estiasis.   


Το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τα στελέχη της Υδρογείου για τα σύγχρονα και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα  (οχημάτων, κατοικίας, επιχείρησης, αστικής ευθύνης, προσωπικού ατυχήματος, μεταξύ άλλων) καθώς και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που του εξασφαλίζουν σωστή, ολοκληρωμένη αλλά και προσιτή κάλυψη καθώς και άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση.  

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες γενικών ασφαλειών στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία σε όλη την ελληνική περιφέρεια, δραστηριοποιείται δυναμικά στην περιοχή της Κεφαλονιάς μέσω των συνεργατών της,  ασφαλιστικών συμβούλων, κ.κ. Γεράσιμου Ραυτόπουλου και Μιχαήλ Παπαδάτου, οι οποίοι αποτέλεσαν τους συνδιοργανωτές της βραδιάς καθώς και των  κ.κ. Νίκου Αντωνέλου, Ευτυχίας - Μαρίας Νικολοβιένη και Μάκη Παπαναστασάτου, οι οποίοι επίσης έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της Υδρογείου Ασφαλιστικής: www.ydrogios.gr 


DSC01115 1DSC01311 2DSC01432 1DSC01553 2