Ανωγή: Έκλεισε ο δρόμος, άρχισαν τα προβλήματα! "Φωνάζουν" οι κάτοικοι για ανυπαρξία σήμανσης και προειδοποιήσεων στο σημείο

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016 09:39

Ανωγή: Έκλεισε ο δρόμος, άρχισαν τα προβλήματα! "Φωνάζουν" οι κάτοικοι για ανυπαρξία σήμανσης και προειδοποιήσεων στο σημείο

Εξοργισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ανωγής, αλλά και όσοι επιχειρούν να περάσουν από τον δρόμο που οδηγεί προς το χωριό της Παλικής. Ο λόγος, είναι ότι σήμερα, ξαφνικά και απροειδοποίητα, έκλεισε ο δρόμος στο σημείο μετά το εκκλησάκι του Αγίου Βασιλείου, που οδηγεί προς την Ανωγή.

Ο δρόμος έκλεισε ώστε να γίνουν εργασίες επισκευής του, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, καθώς δεν υπάρχει η απαραίτητη σήμανση που να προειδοποιεί τους οδηγούς ότι φτάνουν σε... αδιέξοδο!

Η ιστοσελίδα μας έχει δεχθεί πολλά παράπονα από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι επιχειρούν να περάσουν από το σημείο, ωστόσο βρίσκονται προ εκπλήξεως, διότι ούτε σήμανση υπάρχει που να προειδοποιεί ότι έχει κλείσει ο δρόμος και να δίνει εναλλακτικές διαδρομές από παράδρομους, ούτε είχε βγει κάποια σχετική ανακοίνωση πως έχει κλείσει το συγκεκριμένο σημείο, ώστε να βρίσκουν άλλους τρόπους να φτάσουν στον προορισμό τους.

Ειδικά μάλιστα τις βραδινές ώρες, η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη και σαφώς περισσότερο επικίνδυνη.

Η ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο. 

Ελπίζουμε σύντομα να γίνουν όλα τα απαραίτητα που προβλέπονται στο σημείο.

Γ. Χαλαβαζής


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250