Α.Ο. Φωκάτα + αποκριάτικος χορός = Διασκέδαση, κέφι και ... «πανικός»! (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 12:54

Α.Ο. Φωκάτα + αποκριάτικος χορός = Διασκέδαση, κέφι και ... «πανικός»! (εικόνες + video)

Α.Ο. Φωκάτα + αποκριάτικος χορός = Διασκέδαση, κέφι και ... «πανικός»! Έτσι η εξίσωση της εκδήλωσης που έλαβε χώρα χθες Σάββατο στο Κέντρο «Κούτουπας» στις Άμμες ήταν απόλυτα επιτυχημένη! Με άλλα λόγια ήταν και φέτος ο χορός εγγύηση κεφιού και διασκέδασης!

Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Φωκάς, αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά πολύ καλός οικοδεσπότης και κατάφερε με... όσα παρουσίασε να διοργανώσει μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, γεμάτη κέφι και χορό.

Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση της γυναικείας ομάδας του συλλόγου, ενώ την παράσταση έκλεψαν και τα μικρά χορευτικά τμήματα των Φωκάτων.

Στην εκδήλωση, έγιναν βραβεύσεις των αθλητών του συλλόγου, του προπονητή της ανδρικής ομάδας Μιχάλη Αθηναίου, της ομάδας παίδων των Φωκάτων που κατέλαβε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, βραβεύτηκε και η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Παράρτημα Αργοστολίου κα Ευρώπη Μοσχονά - Μαραγκάκη για την προσφορά της στον πολιτισμό.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Μαζαράκης και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚΙ Θεμης Βαλσαμής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την δημοτική παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λακήθρας Γιάννης Κωνσταντάτος, αλλά και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σκλάβος και άλλοι.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διεξήχθη λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου με πολλά και πλούσια δώρα.

Πολλά μπράβο σε όλους...

Και του χρόνου!

Γιάννης Παπαδάτος

https://www.youtube.com/watch?v=vBwLfnmsSjg

123456789101112131415161718192021222324252627282930

Παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250