Νέα εκλεκτά προϊόντα στα ΑΒ FOOD MARKET (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 11:27

Νέα εκλεκτά προϊόντα στα ΑΒ FOOD MARKET (εικόνες)

Τα ΑΒ Βασιλόπουλος FOOD MARKET συνεχίζουν να μας ξαφνιάζουν φέρνοντας νέα και εκλεκτά προϊόντα στα καταστήματα τους.

 

Γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής παστερίωσης 7ημερών, που παρασκευάζονται αποκλειστικά από ελληνικό, βουβαλινό γάλα και υπό αυστηρές συνθήκες υγιεινής. Η υπεροχή τους, έναντι των ευρύτερα διαδεδομένων αγελαδινών και κατσικίσιων, είναι διπλή: διατροφική αλλά και γευστική. Το γάλα βούβαλου έχει χαμηλότερη χοληστερόλη και υπερτερεί σε ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο και βιταμίνες, ενώ έχει σημειωθεί ως πρώτη επιλογή όσων παρουσιάζουν δυσανεξία στη λακτόζη.

Στη βάση βρίσκεται το ολόλευκο γάλα με την απαλή υφή του αλλά και το, κάπως πιο νεανικό, γάλα - κακάο, εύγευστο και παράλληλα θρεπτικό.

1 gala2 gala3 gala4 galaDSC00347DSC00348

Οι λιχουδιές συνεχίζονται με το απλούστερο ελληνικό επιδόρπιο, το ρυζόγαλο, με γεύση πλουμιστή, ενώ το ελαφρώς ξινό, παχύ, αυθεντικό γιαούρτι και η βελούδινη κρέμα θα ικανοποιήσουν σίγουρα τους λάτρεις των ποιοτικών γαλακτοκομικών.

-180-7 krema8 krema10 giaourti11 giaourti

Οι περιγραφές περιττεύουν για το καζαν ντιπί, που ετοιμάζεται ακολουθώντας πιστά την παραδοσιακή συνταγή και η κρούστα του το καθιστά ακαταμάχητο. Έπονται βούτυρο ολόπαχο, φρέσκο με έντονη την παρουσία του γάλακτος.

DSC00353DSC00354

5 voutiro

Και τέλος το παραδοσιακό αναψυκτικό ‘Αριάνι’, ένα κρύο ρόφημα γιαουρτιού με νερό και λίγο αλάτι. Γευστικό και ελαφρύ, με μια ελαφριά ξινή γεύση, είναι δροσιστικό και ιδιαίτερο ευεργετικό για το γαστρεντερικό σύστημα.

DSC00350


Τα ΑΒ διαρκώς αναζητούν και προτείνουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε και στα τρία καταστήματα ΑΒ της Κεφαλονιας, σε Κοκκύλια, Ληξούρι και Αργοστόλι.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250