Εκοψαν την πίτα τους στο Ληξούρι οι μηχανικοί του ΤΕΕ!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 11:16

Εκοψαν την πίτα τους στο Ληξούρι οι μηχανικοί του ΤΕΕ!

Μια καταπληκτική εκδήλωση έγινε χτες Κυριακή στο χορό των μηχανικών του ΤΕΕ στο Ληξούρι. Σε μια κατάμεστη αίθουσα οι μηχανικοί με τις οικογένειες τους διασκέδασαν και έκοψαν την Βασιλόπιτα του 2016.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Βουλευτής Κα Θεοπεφτάτου, ο αστυνομικός διευθυντής κ. Αγγελόπουλος Ιωάννης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Διονύσης Αραβαντινός και Βασίλης Ρουχωτάς, η γ.γ. του Δήμου κα Νικολαίδου, ο τέως νομάρχης Διονύσης Γεωργάτος, η διευθύντρια της Πολεοδομίας κα Μαρούλη, η προϊσταμένη του ΤΑΣ Ληξουρίου κα Κακαβά ενώ ευχητήριο μήνυμα απέστειλε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και τεχνικών έργων κ. Διονύσης Λυκούδης.
Στην ομιλία του ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΤΕΕ Σταύρος Τραυλός τόνισε ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Παλλική για να συμβολίσει την στήριξη του ΤΕΕ

στην σεισμόπληκτη περιοχή.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοίνωσε ότι όλα είναι έτοιμα για την υπογραφή της τριμερούς προγραμματικής σύμβασης ( ΤΕΕ _ ΠΙΝ _ Δημος Κεφαλλλονιάς ) για τον 2βαθμιο προσεισμικό έλεγχο στα σχολεία της Κεφαλονιάς με ιδιαίτερη έμφαση στα σχολεία της Παλλικής.

IMG 20160214 154132IMG 20160214 154136IMG 20160214 154520

Η παρουσία των καπεταναίων της Σκάλας στην εκδήλωση του TEE

Επίσης ο πρόεδρος του ΤΕΕ επισήμανε τα προβλήματα που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Παλλικής σε ότι αφορά την χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων κτηρίων αλλά και τις καθυστερήσεις στα έργα υποδομής.
Χαρακτηριστικά ο Σ.Τραυλός τόνισε :

“Η βοήθεια και η παρουσία του τοπικού ΤΕΕ στην Παλλική υπήρξε από την πρώτη κιόλας νύχτα του σεισμού. Στις μέρες που τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα στην Κεφαλονιά χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει το νησί την αντισεισμική θωράκιση που διακαίεται σαν ο πιο σεισμογόνος περιοχή της Ευρώπης. Όταν τα φώτα σβήσουν ...κανείς δεν σε θυμάται..»

H NE TEE ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση , τις εταιρείες-δωροθέτες (ακολουθεί λίστα) και εύχεται σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά 2016.

ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ :

1 ΝΕ ΤΕΕ
2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ-ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
3 PETERSONS REAL ESTATE _ ΤΡΑΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
4 ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ( ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΣ-ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ)
5 Α & Γ ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ Κ ΣΙΑ (ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΤΕΧΝΙΚΗ)
6 ΦΕΡΡΥ ΜΠΟΟΥΤ "ΒΙΚΕΝΤΙΟΣ ΔΑΜΩΔΟΣ"
7 PREMIUM GROUP ( ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΠΙΕΡΟΣ & ΣΙΑ)
8 BAROQUE LE BISTROT _ARGOSTOLI
9 ΤΗΕΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
10 ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΕ
11 KEFALONIA LINES
12 ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΤΟΣ _ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ -ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
13 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΥΡΑ _ ΛΗΞΟΥΡΙ_ ΜΕΣΣΑΡΗΣ
14 ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ -ΛΗΞΟΥΡΙ
15 EXCELIXIS - ΑΜΟΥΡΓΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ
16 Aφοι Βαγγελάτου _ έτοιμο σκυρόδεμα
17 Κοσμηματοπωλείο Γαρμπής Αργοστόλι
18 Ανδρεάτος Διονύσης Τεχνική Εταιρεία


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250