Εμπορικός σύλλογος "ΚΡΑΝΗ" : Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των Αγροτών & των Κτηνοτρόφων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 10:49

Εμπορικός σύλλογος "ΚΡΑΝΗ" : Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των Αγροτών & των Κτηνοτρόφων

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, στο κάλεσμα των Αγροτών και των Κτηνοτρόφων της Κεφαλονιάς για αλληλεγγύη, δηλώνει συμπαραστάτης στον δίκαιο αγώνα τους!

 

Είναι πράγματι ακατανόητες οι προτάσεις της «αριστερής» κυβέρνησης, σε ότι αφορά τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα. Δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι ότι με τέτοια μέτρα όχι μόνο οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι σήμερα οδηγούνται στην ένδεια, αλλά επιπλέον κανένας πια δεν θα επιλέγει να μοχθεί για να παράξει την τροφή μας με αποτέλεσμα, είτε την εξάρτησή μας από εισαγωγές για να τραφούμε είτε την δραστηριοποίηση στην Ελλάδα πολυεθνικών εταιρειών του εξωτερικού, όπου θα αγοράζουν φθηνά τη γη, θα χρησιμοποιούν φθηνά εργατικά χέρια και αμφιβόλου ποιότητος μεθόδους καλλιέργειας της γης και τροφής στην κτηνοτροφία………. ώστε τελικά να πληρώνουμε πολύ ακριβότερα από σήμερα το φαγητό μας!!!!!!!

Ο Αγροκτηνοτροφικός τομέας είναι μαζί με τον τουρισμό οι βασικοί πυλώνες ανασύνταξης της Χώρας μας.

Υποχρέωση της όποιας κυβέρνησης είναι, να βοηθά τα μέγιστα τους δύο αυτούς τομείς.

Η πολιτική δεν είναι ούτε 5ήμερη εκδρομή ούτε κατάληψη και πορείες, αλλά προφανώς δεν το έχουν καταλάβει αυτό οι κυβερνώντες.

Πρακτικές του παρελθόντος όπου προσπαθούσαν να στρέψουν τις κοινωνικές ομάδες τη μία ενάντια στην άλλη, δεν πιάνουν σήμερα! Οι φανφάρες στελεχών της κυβέρνησης για τσιφλικάδες, μεγαλογιατρούς και μεγαλοδικηγόρους ή για μεγαλοεργολάβους έχουν απήχηση…. το πολύ σε αριστερές φοιτητικές οργανώσεις και αν …… όχι όμως στην κοινωνία που απευθύνονται!!

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, στέκεται αλληλέγγυος και στα αιτήματα των Επιστημόνων της Ελλάδας, των Γιατρών, των Μηχανικών και των Δικηγόρων, αυτών που οι ανεπάγγελτοι αποκάλεσαν «το κίνημα της γραβάτας».

Τουλάχιστον κύριοι ανεπάγγελτοι και θεωρητικοί, αυτοί που αποτελούν το «κίνημα της γραβάτας» δουλεύουν, παράγουν, απασχολούν προσωπικό καταναλώνουν και κινούν την οικονομία. Είναι τιμή τους να ντύνονται ευπρεπώς και δικαίωμά τους να προσβλέπουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο εμπορικός σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, ενημερώνει όλους τους εκπροσώπους των συλλόγων που μάχονται για ένα καλύτερο αύριο, για δικαιοσύνη και ηθική στη Χώρα που γέννησε τις ιδέες αυτές, ότι είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο και από κοινού κινητοποιήσεις και προτάσεις.

Ο Πρόεδρος                                                                      Η Γραμματέας

Σταύρος Σπαθής                                                              Μαρία Σκλαβουνάκη




00 inkefalonia general ad 300X250