Χαράλαμπος Λυκούδης: «Όλοι μαζί, από την αρχή, με τον Κυριάκο»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 15:13

Χαράλαμπος Λυκούδης: «Όλοι μαζί, από την αρχή, με τον Κυριάκο»

Δήλωση μετά την εκλογή στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε ο υποψήφιος στην Κεφαλονιά με την ΝΔ τις δυο τελευταίες βουλευτικές εκλογές, Χαράλαμπος Λυκούδης.

Μεγάλη Νίκη για τους εκατοντάδες Κεφαλονίτες και Θιακούς που κράτησαν ψηλά το επίπεδο της εσωκομματικής αντιπαράθεσης και με τη μαζική συμμετοχή τους έστειλαν μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης της Παράταξής μας.

Συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τον έντιμο αγώνα του και τη διαχρονική συνεισφορά του στην Παράταξη.

Ήρθε η ώρα του Κυριάκου!

Ήρθε η ώρα της δημιουργικής ανανέωσης της ΝΔ που θα επιβεβαιώσει την πολιτική και ιδεολογική ηγεμονία της Παράταξής μας.

Ήρθε η ώρα της αναμέτρησης με τον κρατισμό και τον λαϊκισμό.
Από σήμερα η ΝΔ μπαίνει σε μια νέα εποχή!

Με σεβασμό στις Αξίες και τις Αρχές μας και τιμώντας όσους κράτησαν ενωμένη και ισχυρή την Παράταξή μας σε δύσκολους καιρούς, παίρνουμε τη σκυτάλη για να ανανεώσουμε και να διευρύνουμε την Παράταξη, να αντιπαρατεθούμε και να κερδίσουμε τις δυνάμεις του λαϊκισμού των πολιτικών ακροβατισμών και των ψεύτικων υποσχέσεων.

Με πίστη στις ιδέες μας και γνωρίζοντας τις μεταρρυθμιστικές ανάγκες της χώρας μας είμαστε έτοιμοι να διαμορφώσουμε το Στρατηγικό Σχέδιο που έχει ανάγκη η πατρίδα μας και να πείσουμε τον Ελληνικό λαό να εμπιστευθεί ξανά τη ΝΔ ως τη μόνη αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση.
Η ΝΔ ξανά πρωταγωνίστρια και ηγέτιδα δύναμη ευθύνης!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250