Με όμορφες... νότες το Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του ΤΕΙ παρουσίασε τα νέα του εργαστήρια! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 10:53

Με όμορφες... νότες το Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του ΤΕΙ παρουσίασε τα νέα του εργαστήρια! (εικόνες)

Την Παρασκευή το απόγευμα στην αίθουσα Γ2 του ΑΤΕΙ Ιονίων νήσων στο Ληξούρι παρουσιάστηκε από τον προϊστάμενο του τμήματος Ν Μπούκα και τους καθηγητές ο νέος εξοπλισμός των εργαστηρίων του ιδρύματος, αλλά και οι νέες προοπτικές και δυνατότητες του τμήματος, σε φοιτητές αλλά και στο κοινό της τοπικής κοινωνίας.

Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος

Την εκδήλωση προλόγισε ο καθηγητής Διονύσιος Κατερέλος που είχε και τον όλο συντονισμό της παρουσίασης. Οι καθηγητές Ν Αραβαντινός και Α Κόκκινος παρουσίασαν τα εργαστήρια εφαρμοσμένης Μηχανικής – ακουστικής και σχεδιασμού και κατασκευής μουσικών οργάνων, ενώ αμέσως μετά την ομιλία τους εξήγησαν στο χώρο των εργαστηρίων τη λειτουργία των νέων οργάνων και λογισμικών που απέκτησε το τμήμα.

Στα εργαστήρια του τμήματος κατασκευής και συντήρησης μουσικών οργάνων ο καθηγητής κ Π Σκλάβος παρουσίασε την συντήρηση μιας παλαιάς κιθάρας, που έγινε από τον φοιτητή Σ Ανδρέου, αλλά και ένα αντίγραφο της λύρας – κιθάρας του Δ Μουρτζινού.


Ο μουσικός Δ Δημόπουλος έδωσε ένα μικρό ρεσιτάλ με τα ανακατασκευασμένα όργανα και στη συνέχεια ακολούθησε επίδοση επαίνων – βραβείων καινοτομίας σε φοιτητές – αποφοίτους του τμήματος. Η εκδήλωση έκλεισε με συναυλία από τα μουσικά σύνολα του τμήματος.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο α/πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Γ Κατσιβέλης, ο δημοτικός σύμβουλος Γεράσιμος Δεστούνης και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής.

Ο Γιώργος Κατσιβέλης στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι αισθάνεται πικραμένος για την απουσία των αδικαιολόγητος απών συναδέλφων του δημοτικών αλλά και περιφερικών σύμβουλων.

Παρακάτω εικόνες απο την εκδήλωση


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250