Συλλήψεις στην Κεφαλονιά για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015 13:34

Συλλήψεις στην Κεφαλονιά για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθησαν το Σαββάτο (09.05.2015) το μεσημέρι στην Κεφαλονιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, δύο ημεδαποί, μία 38χρονη γυναίκα και ένας 34χρονος άνδρας, για τα -κατά περίπτωση αδικήματα- της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και της κατοχή λαθραίων τσιγάρων καπνού και κροτίδων.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου εντοπίστηκαν η 38χρονη και ο 34χρονος κατά την διάρκεια αγοραπωλησίας ηρωίνης έξω από την οικία της 38χρονης και στην κατοχή της βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους (3,5) γραμμαρίων περίπου.

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής επιχείρησης και σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών "DECO", στην οικία της 38χρονης, όπου διαμένει μαζί με έναν 40χρονο, ο οποίος και αναζητείται, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (1.670) ευρώ, (20) πακέτα λαθραίων τσιγάρων, (18) γραμμάρια λαθραίου καπνού καθώς και (2) κροτίδες.

Επίσης, κατασχέθηκαν πλαστικές σακούλες μικρού μεγέθους καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του 40χρονου συνεχίζονται.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250