Ρωσσέτος Λούζης: Δεν δέχομαι την βουλευτική υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 09:31

Ρωσσέτος Λούζης: Δεν δέχομαι την βουλευτική υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, Σας χαιρετώ και εύχομαι καλή χρονιά με δύναμη , δημιουργικότητα και επιτυχία στον μεγάλο και ιδιαίτερα σημαντικό αγώνα που έχουμε μπροστά μας αυτό τον χρόνο. Ιδιαίτερα εφόσον , με την απόφαση του λαού , ανατεθεί σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η ευθύνη της διακυβέρνησης της πατρίδας μας. Εμείς πρέπει να συμβάλουμε ώστε να βγει η χώρα από την κρίση , οικονομική , αξιακή , κοινωνική , πολιτιστική και αναπτυξιακή .

Ευχαριστώ τους φίλους από τις τοπικές οργανώσεις που με πρότειναν μεταξύ άλλων για υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στα νησιά μας . Όμως σας ενημερώνω ότι δεν δέχομαι την υποψηφιότητα για δύο κυρίως λόγους :

-         Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν εξίσου άξιοι , φίλες και φίλοι, που μπορουν να εκπροσωπήσουν τα νησιά μας στο κοινοβούλιο αυτή την ιστορική περίοδο για την χώρα , και δεύτερον ,

-         Γιατί πιστεύω ότι εξίσου σημαντικό έργο πρέπει να γίνει στις τοπικές κοινωνίες , στην νέα κατάσταση που θα προκύψει μετά τις εκλογές . Πρέπει να συμβάλουμε και τοπικά , για την ανασυγκρότηση του κοινωνικού ιστού , με επίκεντρο τον άνθρωπο . Για την ανάπτυξη , τον πολιτισμό , το περιβάλον , τις αξίες της ισοπολιτείας , ισονομίας , των ίσιων δικαιωμάτων και ευκαιριών για όλους και ιδιαίτερα για τους νέους μας . Για να στηρίξουμε με θέσεις και προτάσεις , μέσω της/του βουλευτή , και όχι μόνο , του κυβερνητικού έργου .

Σε αυτόν τον αγώνα , και στον βαθμό που μπορώ , θα βοηθήσω από συλλόγους και όποια άλλη θέση οι γνώσεις και ή εμπειρία μου , χρειάζονται .

Εύχομαι καλή επιτυχία και τα καλύτερα αποτελέσματα , στα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας .

ΡΩΣΣΕΤΟΣ  ΛΟΥΖΗΣ

         

                                     


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250