Νέα τροπή στην διαμάχη του Δ.Σ. της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών (Ανανεωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014 19:47

Νέα τροπή στην διαμάχη του Δ.Σ. της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών (Ανανεωμένο)

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διαπιστώνουμε ότι η Νέα Δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικειου και η Παύση από την προσωρινή Διοίκηση του κ.Χρηστόπουλου(Γερουλάνου) έχει σκορπίσει τον πανικό σε κάποιους και ειναι λογικό!

Ίσως αυτή η έλλειψη ψυχραιμίας τους οδήγησε να διαβάσουν με λάθος τρόπο τη ΝΕΑ Δικαστικη απόφαση ( η άλλη δεν υφίσταται πλέον αφού αντικαταστάθηκε από την καινούργια).

Η Απόφαση το λέει καθαρά ότι, μετά από αίτηση του κ.Βαλλιανάτου και νέα στοιχεία που προσκόμισε παύει τον κ.Χρηστόπουλο
και διορίζει και νέα μέλη στην προσωρινή πάντα διοίκηση!
Παραμένουν φυσικα ο πατέρας Νικόλαος και ο κ.Γιαννόπουλος ως προσωρινοί αφού τους πρότεινε ο ενας διάδικος,
ο κ.Χρηστόπουλος, ο οποίος όμως αντικαταστάθηκε από μέλη που πρότεινε ο κ.Βαλλιανάτος και αυτό έχει τη σημασία του( νομικά πάντα).

Μην ξεχνούν και οι ίδιοι οτι βρίσκονται εκεί ως προσωρινοί επειδή τους είχε προτείνει ο κ.Χρηστόπουλος(Γερουλάνος).
Επίσης μην ξεχνούν ότι είναι προσωρινή διοίκηση, μαζί με τα μέλη που έχουμε προτείνει και έτσι πρέπει να συμπεριφέρονται
και όχι ως μόνιμοι γιατί αυτό έρχεται σε αντίθεση με την Απόφαση που δηλώνουν ότι σέβονται! (οι νομικοί αντιλαμβάνονται τι λέμε!)

Eπειδή εκείνος που έγραψε την επιστολή εικάζουμε ότι είναι ο κ.Γιαννόπουλος, του αναφέρουμε ότι το ποιός λέει ανακρίβειες φαίνεται! Γιατί αυτός που δεν αναγνωρίζει την προσωρινή διοίκηση δεν μπορεί να μπεί σε αυτήν! Αν μπεί ο κ.Βαλλιανάτος, τότε τι δίκη θα γινει;

Μήν ξεχνάει, το ξανατονίζουμε ο κ.Γιαννόπουλος, ότιο κ.Χρηστόπουλος δεν είναι ενα απλό μέλος που παύτηκε
αλλά αυτός που ζήτησε προσωρινή διοίκηση!

και τον "διόρισε", μαζί με τον Πατέρα Νικόλαο, στη Διοίκηση,

και αυτό αντιλαμβάνεται τι σημασία έχει!

Eπειδή ρωτάνε ο κ.Γιαννόπουλος και ο πατήρ Χαρτουλιάρης (σεβόμεθα την ιερωσύνη του,διαφωνούμε όμως με τις πρακτικές του) για ιδιότητες..., ρωτάμε κι εμείς με την σειρά μας, (εμείς οι νόμιμα εκλεγμένοι και με έργο που εντός ολίγων μήνων έφερε
την Αδελφότητα στην πρώτη γραμμή!), εσείς; με ποιά ιδιότητα απαντάτε εκ της Διοικήσεως; Mπορεί να εκλέξει πρόεδρο
η προσωρινή διοίκηση;;; καθώς και αντιπρόεδρο;;; είστε σιγουροι;;;

Και αν ακόμα μπορούσε, έχετε εσείς κάνει αρχαιρεσίες μετά από την νέα απόφαση της 9-12-2014;;; H απόφαση αυτή του Ειρηνοδικείου, άλλαξε τα μέλη! άρα έχουμε νέο Συμβούλιο, και φυσικά προσωρινό!
Ποιός έστειλε αυτή την απάντηση;;;
Ποιός είναι πρόεδρος μετα την 9-12-2014;;;
Ποιός παίρνει την ευθυνη για ολα αυτά;;;
Θα το μαθουμε όταν έρθει η ώρα στα Δικαστήρια!

Σε κάθε περίπτωση και λόγω των ημερων...τους λέμε.. μία απόφαση είναι παιδιά! Μην κάνουμε έτσι, καλή καρδιά! και καλές γιορτές!
Ιδιαίτερα στον κ.Γιαννόπουλο που μπήκε στον κόπο να μας απαντήσει (ατυχώς κατά τη γνώμη μας)!

Παράκληση: Αν κάποιος δεν επιθυμεί να συμμετέχει στην προσωρινή διοίκηση ας το δηλώσει ο ίδιος. Δε χρειάζεται,γραφείο τύπου,
ούτε είναι αρμόδιο το προσωρινό Δ.Σ. να αποδεχεται ή όχι, όσους ορίστηκαν από το Δικαστήριο!
Ούτε φυσικά ισχύουν οι αρχαιρεσίες τους, ο πρόεδρος και ότι είχαν εκλέξει στην καφετέρια!

Αθήνα 18-12-2014
Το Νόμιμα Εκλεγμένο Δ.Σ

Της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών

 

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ο ΤΑΣΟΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ…»

Πραγματικά απορούμε με ποιά ιδιότητα συνεχίζει να εκδίδει ανακοινώσεις ο πρώην Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Τάσος Βαλλιανάτος

Ο συγκεκριμένος κύριος έχει τεθεί ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ εκτός Διοικητικού Συμβουλίου τόσο με την απόφαση της Ειρηνοδίκου κ.Κατερίνας Δουβίτσα στις 7/11/2014,όσο και με τη νεότερη απόφαση της έτερης Ειρηνοδίκου κ.Σταυρούλας Μπατζάκη στις 9/12/2014…

Είναι,λοιπόν,απορίας άξιον τι προσπαθεί να πετύχει ο Τάσος Βαλλιανάτος,ο οποίος το μόνο που έχει να κάνει είναι να σεβασθεί και να αποδεχθεί τις αποφάσεις καταξιωμένων Δικαστικών Λειτουργών.

Τονίζουμε,δε ότι με τις ίδιες δικαστικές αποφάσεις έχει ήδη τεθεί εκτός Δ.Σ. και ο πρώην Γενικός Γραμματέας κ.Ζαχαρίας Πατρίκιος.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΧΑΡΤΟΥΛΙΑΡΗ-ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Για να μην υπάρχει,πάντως, η οποιαδήποτε σύγχυση,ενημερώνουμε τους συμπατριώτες μας ότι Πρόεδρος της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας παραμένει ο Πανσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Χαρτουλιάρης,με αναπληρωτή Πρόεδρο τον Δημοσιογράφο  κ.Νίκο Γιαννόπουλο.

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ…

-Η κ.Αντωνία Μοσχοπούλου εισήλθε στο διοικητικό Συμβούλιο κατόπιν πρότασης του Νίκου Γιαννόπουλου κι όχι του Τάσου Βαλλιανάτου.Η ίδια επιμένει,μάλιστα,ότι ο πρώην Πρόεδρος ουδέποτε ήρθε σε επικοινωνία μαζί της!

-Η κ.Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε ότι δεν αποδέχεται την τοποθέτησή της στο Δ.Σ. τονίζοντας ότι ουδέποτε είχε ενημερωθεί από τον πρώην Πρόεδρο!

ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑ – ΛΟΥΚΕΡΗ

Καλωσορίζουμε τις δύο κυρίες οι οποίες είναι γνωστές για την αγάπη τους για το νησί μας,εφόσον φυσικά αποδεχθούν την τοποθέτησή τους από το Ειρηνοδικείο.

ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ κ.ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ

Χαίρει της εκτίμησης όλων των μελών του  Δ.Σ. ο καταξιωμένος Παιδοχειρουργός  Γιώργος Γερουλάνος,ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Κεφαλληνιακή παροικία της Αθήνας.Ο κ.Γερουλάνος είτε εντός,είτε εκτός Συμβουλίου είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει με κάθε τρόπο,θυσιάζοντας αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο του.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών

 
ΑΡΧΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Aνακοίνωση νόμιμως εκλεγμένου Δ.Σ Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών για Απόφαση από το Ειρηνοδικείο, παύσης Χρηστόπουλου (Γερουλάνου) από την προσωρινή διοίκηση και αλλαγής των μελών!
 
Το νόμιμα εκλεγμένο Δ.Σ. της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών ανακοινώνει ότι βάσει Νέας προσωρινής απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών από την 9-12-2014 και έπειτα από αίτηση του νόμιμα εκλεγμένου Προέδρου κ.Αναστάσιου Βαλλιανάτου, παύεται από την προσωρινή διοίκηση ο κ.Γεώργιος Χρηστόπουλος (Γερουλάνος)!
 
Το δικαστήριο μεταρρυθμίζοντας την από την 7-11-2014 προσωρινή απόφαση για διορισμό προσωρινής Διοίκησης από τον Γεώργιο Χρηστόπουλο (Γερουλάνο), παύει τον αιτούντα της  προσωρινής διοίκησης του Σωματείου!
 
Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η αίτηση του κ.Βαλλιανάτου αποτελεί Νόμιμο Δικαίωμα του,
δηλαδή του να ζητήσει την αλλαγή της απόφασης βάσει του 781 Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας!
Με βάση το ιδιο άρθρο (781 Κ.Πολ.Δ) ο κ.Βαλλιανάτος κατάθεσε νέα στοιχεία τα οποία δεν είχαν κατατεθεί αρχικώς και τα οποία ελήφθησαν αυτή τη φορά υπόψιν από το Δικαστήριο, οδηγώντας στην παύση-Αντικάτασταση του κ.Χρηστόπουλου( Γερουλάνου) , ενώ διορίζει επιπλέον με πρόταση του κ.Βαλλιανάτου στην προσωρινή Διοίκηση (μέχρι την Οριστική Δικάσιμο), ως μέλη του προσωρινού Δ.Σ τους  
κ. Δελλαπόρτα Ντίνα μέλος και του Νόμιμα εκλεγμένου Δ.Σ, την κ.Λουκέρη Σοφία μέλος του Σωματείου,
τη γνωστή παρουσιάστρια και κόρη του αειμνήστου προέδρου (ψυχή της Αδελφότητας Σπύρου Μπεκατώρου) κ.Μαρία Μπεκατώρου, και από το προηγούμενο προσωρινό συμβούλιο, ως κοινής αποδοχής, την κ.Αντωνία Μοσχοπούλου!
 
Η Απόφαση επισημαίνει για μία ακόμη φορά ότι η Προσωρινή Διοίκηση έχει ως σκοπό 
"Να επιμεληθεί μόνο τις κατεπείγουσες και μη επιδεχόμενες Αναβολής,πράξεις Διοίκησης"!
 Συνεπώς κάθε προβολή στα τοπικά Μ.Μ.Ε όπου εμφανίζονται μέλη του πρώην προσωρινού Συμβουλιου ως  "Νέα Αρχή", ως Μόνιμη νέα Διοίκηση που καλεί σε εγγραφές μελών, κάθε συνάντηση με Διοικητές Νοσοκομέιων στο όνομα της Αδελφότητας, κάθε εκδήλωση που έγινε, συνέβη κατά Παράβαση των Αποφάσεων του ειρηνοδικείου.
 
Δηλαδή η προσωρινή Διοίκηση δεν μπορεί να παρουσιάζεται ως Νέα και μόνιμη Διοίκηση 
γιατί αυτό παραβιάζει βάναυσα τις αποφάσεις του Ειρηνοδικείου, δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις στους Κεφαλλήνες!
 
Η παραβίαση αυτή βλάπτει ηθικά το Νόμιμα εκλεγμένο Δ.Σ.  με ότι αυτό συνεπάγεται για την άσκηση κάθε Νόμιμου Δικαιώματός μας 
απέναντι σε όποιον κάνει αυτή την παραβίαση!
 
 
                                                                                                                                           Το Νόμιμα Εκλεγμένο Δ.Σ. της 
                                                                                                                                   Κεφαλληνιακής Αδελφότητας Αθηνών
Αθήνα 16-12-2014
 
t
 
 rr



00 inkefalonia general ad 300X250