(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) Λιμενικό ταμείο και ΝΟΑ διαψεύδουν δημοσίευμα για παράνομες εγκαταστάσεις του Ομίλου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014 19:56

(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) Λιμενικό ταμείο και ΝΟΑ διαψεύδουν δημοσίευμα για παράνομες εγκαταστάσεις του Ομίλου

  • Τρίτη Ανακοίνωση ΝΟΑ
Kυρία Χιόνη πείτε στον "φιλαράκο" σας ότι η περιοχή του ΝΟΑ δεν θα γίνει βενζινάδικο...
 
Με το ζόρι, με ψέματα και παραπλανήσεις το γνωστό παρα- site "kefaloniapress" προσπαθεί να δημιουργήσει την κακόπιστη εντύπωση πως τάχα οι εγκαταστάσεις του ΝΟΑ είναι ... "παράνομες κι αυθαίρετες" μολονότι αυτές υλοποιήθηκαν από την ίδια την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και μολονότι απέστειλα στα μέσα ενημέρωσης τα σχετικά έγγραφα που αναφέρονται στο σύνολο αυτών κι όχι σε τμήματα όπως ψευδώς αναφέρει ξανά... Η επίθεση όμως αυτή στον ιστορικό σύλλογό μας που εισήγαγε τον ναυταθλητισμό στο νησί μας προφανώς δεν είναι τυχαία καθώς είναι γνωστό πια ότι την ευρύτερη περιοχή την έχουν "βάλει στο μάτι" επιχειρηματικά συμφέροντα και δη πολιτικοί φίλοι της ιδιοκτήτριας του "kefaloniapress" κυρίας Xιόνη που πυκνά - συχνά μας .... "ενημερώνει τόσο για τις επιχειρηματικές όσο και για τις προσωπικές τους δραστηριότητες" και που παράλληλα διαφημίζονται διαρκώς από το συγκεκριμένο "παρα- site"...
 
Λέμε λοιπόν δημόσια στην κύρια Χιόνη και στον "φιλαράκο" - υποβολέα της :
1) Η περιοχή του ΝΟΑ δεν θα γίνει "βενζινούπολη" ...Τελεία και παύλα...Ας το χωνέψει και αυτός και η ίδια...
2) Δεν φοβόμαστε ούτε την κυρία Χιόνη ούτε "το παρα-site" της ούτε τον υποβολέα της ούτε τις γελοίες μεθοδεύσεις τους... "Ας πάρει το βενζινάδικό του κι ας πάει σε άλλη παραλία"...Ο ΝΟΑ έχει ιστορία μισού αιώνα και όσοι νομίζουν πως "θα τον ξηλώσουν για πέντε μάνικες" πλανώνται πλάνην οικτράν... "Γλιτώσαμε από τις τίγρεις και τα λιοντάρια, λέτε να μας φάνε οι κοριοί και οι κατσαρίδες;" ...
              Λούκας Νιφοράτος
              Πρόεδρος ΝΟΑ
  • Νέα ανακοίνωση ΝΟΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ KEFALONIAPRESS

Αποστέλλουμε το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής του έργου των εγκαταστάσεων του ΝΟΑ, από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, όπως και τις εγκρίσεις του έργου και τις σχετικές αποφάσεις του Λιμενικού Ταμείου.
 
Το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης στο έγγραφο που δημοσιεύει το «para-site» kefaloniapress δεν αναφέρει ότι οι εγκαταστάσεις του ΝΟΑ στερούνται αδειών αλλά απλά ότι δεν τις έχει στο αρχείο του, κάτι που είναι εύλογο δεδομένου ότι το έργο εκτελέστηκε και ολοκληρώθηκε πριν παραδοθεί από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων που έχει και όλο το «φάκελό του».  
 
Αντιλαμβανόμαστε ότι το kefaloniapress  προσπαθεί να διασώσει τους υπόλογους δικαστικά συκοφάντες του ΝΟΑ, πλην όμως η Δικαιοσύνη θα μιλήσει.
 
Λούκας  Νιφοράτος
Πρόεδρος ΝΟΑ
 

Loukas niforatos gia NOA

  • Ανακοίνωση ΝΟΑ

ΑΣΤΕΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ Ν.Ο.ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Για τελευταία φορά υπενθυμίζουμε ότι το έργο των εγκαταστάσεων του Ν.Ο.Α μελετήθηκε, εκτελέστηκε και παραδόθηκε προς χρήση από την ίδια την Ελληνική πολιτεία μέσω της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Επομένως τα δημοσιεύματα περί δήθεν αυθαίρετης χρήσης και δόμησης των εγκαταστάσεων του Ν.Ο.Α. κινούνται στη σφαίρα της φαιδρότητας.  Ο «φάκελος» του συγκεκριμένου έργου βρίσκεται στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων , και στα αρχεία της ΤΥΔΚ η οποία ήταν η επιβλέπουσα αρχή.  Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλλονιάς  και Ιθάκης  με την υπ’ αριθ. 11/2002 απόφασή του επέτρεψε την εκτέλεση όλων των εργασιών  με πηγή χρηματοδότησης   τη Γ.Γ.Α.  («Πρόγραμμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΑ») με φορέα κατασκευής τη Διεύθυνση Δημοσίων Έργων της Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και αφού το έργο ολοκληρώθηκε , παραδόθηκε με επίσημο πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής.

          Πραγματικά δε θα ασχοληθούμε άλλο με «νοσηρούς εγκεφάλους» και «παρα -site» που έχουν αναλάβει την υπεράσπιση μέσω ψευδών δημοσιευμάτων αυτών που είναι δικαστικά  υπόλογοι για τις συκοφαντίες κατά του Ν.Ο.Αργοστολίου.   Τα υπόλοιπα στη Δικαιοσύνη…

Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Αργοστολίου

Λουκάς Νιφοράτος

  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

 «Ψευδή τα δημοσιεύματα  ότι ο ΝΟΑ δεν έχει άδειες»

Σε σχέση με ψευδή δημοσιεύματα  ότι δήθεν οι εγκαταστάσεις του ΝΟΑ στερούνται αδειών σημειώνουμε τα εξής:

Ουδέποτε  το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλληνίας  και Ιθάκης   βεβαίωσε ότι δήθεν ο ΝΟΑ στερείται αδειών. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το έργο των εγκαταστάσεων του ΝΟΑ εκτελέστηκε και παραδόθηκε προς χρήση από την Περιφέρεια  Ιονίων Νήσων ,δηλαδή από φορέα του ίδιου του Κράτους.Το αρχείο του συγκεκριμένου έργου βρίσκεται  στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και όχι στα αρχείατου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλληνίας  και Ιθάκηςκαι το έγγραφο μας απλά διευκρίνιζε αυτό το γεγονός οπότε  κάθε προσπάθεια παραπλάνησης και παραπληροφόρησης  είναι  καταδικασμένη να πέσει στο κενό.

                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δ.Λ.Τ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ




00 inkefalonia general ad 300X250