Βραβεύσεις διακριθέντων από το Ίδρυμα Βεργωτή: Χειροκρότησαν μαθητές και καλλιτέχνες! (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 02 Αυγούστου 2014 12:09

Βραβεύσεις διακριθέντων από το Ίδρυμα Βεργωτή:  Χειροκρότησαν μαθητές και καλλιτέχνες! (εικόνες + video)

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση - συναυλία με σημαντικό περιεχόμενο την βράβευση των διακριθέντων μαθητών του Νομού Κεφαλονιάς από το ίδρυμα Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή , παρακολουθήσαμε την Παρασκευή το βράδυ στην κατάμεση αίθουσα της Φιλαρμονικής Σχολής στο Αργοστόλι.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Η εκδήλωση που παρουσίασε ο Γεράσιμος Βεργωτής ξεκίνησε με μία υπέροχη συναυλία από τους καταξιωμένους νέους καλλιτέχνες Αρετή Ζούλα (βιολί) και Βασίλη Βαρβαρέσο (πιάνο), οι οποίοι είναι απόφοιτοι της Juilliard με Υποτροφία Κληροδοτήματος Γ. & Μ. Βεργωτή και ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των διακριθέντων στις Πανελλήνιες μαθητών
Βραβεύθηκαν λοιπόν, στην Θετική κατεύθυνση η Γεωργία Δελλάλη, η Νίκη Μουρελάτου, η Κριστιάνα Ζεκολάρι, στην Θεωρητική κατεύθυνση η Ελευθερία Φωκά, η Ελευθερία Σταμούλη, η Μαρία Μεσσάρη και στην Τεχνολογική κατεύθυνση η Ηλέκτρα Καρακώστα – Αμαραντίδου, η Τίτα Παγουλάτου και ο Ευάγγελος Σπαθώνης.

Τις βραβεύσεις έκαναν τα μέλη του δ.σ. του Ιδρύματος Άγγελος Μπενετάτος, Θανάσης Μουίκης και η Ιβα Μανεσιώτη Βεργωτή.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν και απηύθυναν χαιρετισμό η βουλευτής Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος και ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δημήτρης Μαρκάτος.

Παρακάτω εικόνες και βίντεο από την εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Σχολής Αργοστολίου.Φόρτωση…

Φόρτωση…