Oλοκληρωση επίσκεψης κινέζικης αποστολής στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 10:56

Oλοκληρωση επίσκεψης κινέζικης αποστολής στην Κεφαλονιά

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη της κινεζικής αποστολής στην Κεφαλονιά για τον Συνεταιρισμό Παραγωγών Ρομπόλας. Το πρόγραμμα της αποστολής περιελάμβανε ξενάγηση στο νησί, γνωριμία με τα τοπικά προϊόντα και την τοπική γαστρονομία και υπογραφή συμφωνιών συνεργασίας με τον Συνεταιρισμό.

Κατά γενική ομολογία των μελών της αποστολής, η Κεφαλονιά είναι από τα ομορφότερα μέρη που έχουν επισκεφτεί και όσον αφορά στην Ρομπόλα, ένα από τα καλύτερα κρασιά του κόσμου. Θερμές ευχαριστίες εκ μέρους μας στον Δήμο Κεφαλονιάς για τις διευκολύνσεις που παρείχε και στον Καλλιτεχνικοχορευτικό σύλλογο Μέρμηγκα για την συμμετοχή του στην υποδοχή της αποστολής στο οινοποιείο.

Την Κυριακή 13/07 υπογράφηκαν στο οινοποιείο του Συνεταιρισμού, παρουσία της Βουλευτού κυρίας Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, δύο σημαντικές εξαγωγικές συμφωνίες, ενώ έγιναν οι αρχικές συζητήσεις και για ακόμα δύο.

Άλλη μια ένδειξη της σοβαρής και επίπονης προσπάθειας που συντελείται και που ξεκινά από τους αγρότες-παραγωγούς μέσα στα αμπέλια και ολοκληρώνεται από την διοίκηση του Συνεταιρισμού.

Εκ του Συνεταιρισμού

Γεράσιμος Λάλης

Πρόεδρος ΔΣ




00 inkefalonia general ad 300X250