Εκθεση φωτογραφίας με θέμα τον Κούταβο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014 07:48

Εκθεση φωτογραφίας με θέμα τον Κούταβο

Φίλες και φίλοι, αν σας αρέσει η Τέχνη της Φωτογραφίας, η άτυπη ομάδα θεωρίας και δράσης Μαθητεία, στο πλαίσιο της απογευματινής συνάντησης «Η Πύλη Κούταβος» (Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014) θα παρουσιάσει Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Κούταβος: Σκουπίδια και Όνειρα». Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να λάβετε μέρος στην έκθεση της Μαθητείας με τις δικές σας φωτογραφίες! Προσκαλούμε επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους με άποψη για τα καλά και τα άσχημα του Κουτάβου να διατυπώσουν την προσωπική τους ματιά μέσα από τη φωτογραφία τους. Αναλυτικά:

1) Οι φωτογραφίες να είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, σε καλή εκτύπωση.

2) Νεότερες, παλαιότερες ή ιστορικές λήψεις.

3) Εκτυπωμένες σε διάσταση 20x25 εκ. (για φωτογραφική εκτύπωση) ή Α4 (για ψηφιακή εκτύπωση), κολλημένες πάνω σε πασπαρτού (σκληρό χαρτόνι) ώστε να δημιουργείται περιθώριο περίπου 5 εκ. τριγύρω.

4) Πίσω από το πασπαρτού τα στοιχεία σας: Όνομα φωτογράφου, τίτλος φωτογραφίας, τηλέφωνο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

5) Διεύθυνση αποστολής: Μαθητεία, Τ. Θ. 121, 28100 Αργοστόλι.

Όλες οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στο διάδρομο του κτιρίου Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Μετά το τέλος της συνάντησης, όσοι θέλετε, μπορείτε να τις χαρίσετε για τη μόνιμη έκθεση!

Καλή έμπνευση!

Εκ μέρους της Μαθητείας

Μαριάννα Λεγάτου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και

Άρης Γεράκης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)




00 inkefalonia general ad 300X250