Ποδηλατικός γύρος Αργοστολίου «Λευκαδίτεια»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Μαΐου 2014 08:04

Ποδηλατικός γύρος Αργοστολίου «Λευκαδίτεια»

Από της επανιδρύσεως του, το 2009, το Σύστημα μας τιμά τον Αθανάσιο Λευκαδίτη, τον Κεφαλλονίτη την καταγωγή, ιδρυτή του Ελληνικού Προσκοπισμού.Κάθε χρόνο, 18 Ιουνίου, ημέρα που επέστρεψε στον Δημιουργό, τέλει τρισάγιο υπέρ της ανασπάσεως της ψυχής του. Επίσης πραγματοποιεί ποδηλατικό γύρο του Αργοστολίου με την επωνυμία ¨ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΙΑ ¨ με τη συμμετοχή Λυκοπούλων, Ναυτοπροσκόπων, Ανιχνευτών,

Φέτος ο ποδηλατικός γύρος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μάιου με συμμετοχή σαράντα πέντε ποδηλατών.
Η εκκίνηση δόθηκε από την πλατεία Ριζοσπαστών στις 11.30 το πρωί και ο τερματισμός έγινε στην κεντρική πλατειά του Αργοστολίου, πλατεία Βαλλιάνου, στις 12.00 το μεσημέρι.

Πριν την εκκίνηση ο κ. Γεώργιος Λάσκαρης, ποδηλάτης, μίλησε στους συμμετέχοντας για τους κανόνες ασφαλείας, για τη λειτουργία και τη συντήρηση του ποδηλάτου και για τους κανόνες του αθλήματος.

Η δράση τελείωσε με την επίδοση των αναμνηστικών συμμετοχής από τον κ. Χρήστο Καππάτο, πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του Συστήματος και από τον κ. Χαράλαμπο Μακρή, παλαιό πρόσκοπο.

Κλείνοντας ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση και επιτυχία της δράσης.
Τον κ. Γεώργιο Λάσκαρη, τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης και ιδιαιτέρως την Τροχαία Αργοστολίου, που με την παρουσία της συνέβαλε στην ασφαλή διεξαγωγή του ποδηλατικού γύρου.

Ο Αρχηγός Συστήματος

Γιάννης Δρακάτος

Capturepod2




00 inkefalonia general ad 300X250