Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών: 7.500 ευρώ απο τη συναυλία αλληλεγγύης στο Ληξούρι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Μαΐου 2014 08:14

Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών: 7.500 ευρώ απο τη συναυλία αλληλεγγύης στο Ληξούρι

Η Κεφαλληνιακή Αδελφότητα Αθηνών έχει τη χαρά να ανακοινώσει ότι το ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε από τους «αδελφούς» Κεφαλλήνες από τη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης «Η Κεφαλονιά μας Χρειάζεται» θα διατεθεί μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου σε κοινωφελείς σκοπούς στο αγαπημένο μας Ληξούρι. Αναλυτικά, τα χρήματα από τη συναυλία τα οποία συγκεντρώθηκαν ανέρχονται στα 7.500 ευρώ. Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Αδελφότητας αποφάσισαν το ποσό να χωριστεί σε δύο μέρη:

Α) 5.000 ευρώ που θα δοθούν στην ιστορική Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου, η οποία αποτελεί την πολιτιστική Καρδιά της Παλικής. Κάνουμε έτσι πράξη την πρόθεση μας η Ιστορικότερη Αδελφότητα του νησιού μας να βοηθήσει την παλαιότερη Φιλαρμονική μας.
Β) 2.500 ευρώ θα διατεθούν στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου που τόσο ανάγκη έχει η Παλική μας με την δέσμευση να σταθούμε πάντα με όλες μας τις δυνάμεις στο πλευρό του Νοσοκομείου μας.


Μετά την ολοκλήρωση των χρονοβόρων διαδικασιών με την Τράπεζα Πειραιώς το ΔΣ της Αδελφότητας εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο κ. Τάσο Βαλλιανάτο να παραδώσει την επόμενη βδομάδα τις επιταγές στους νόμιμους εκπροσώπους των δύο ιδρυμάτων της Παλικής μας.

Αθήνα, 30 Απριλίου 2014

Υπογράφουν:
Ο Προεδρος
Τάσος Βαλλιανάτος
Γ.Γραμματέας
Ζαχαρίας Πατρίκιος
Α' Αντιπρόεδρος
Γιώργος Γερουλάνος
Ταμείας
Π. Φωκάς

Μέλη
Δώρα Βινιεράτου
Γεράσιμος Βανδώρος
Ρεγγίνα Σταθάτου
Ερασμία Κολαϊτη Αλιμπερτη
Διονυσία Κατεβάτη




00 inkefalonia general ad 300X250