Αν έχεις κάτι να πεις, χρειάζονται μόνο λίγες λέξεις

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 21:22

Αν έχεις κάτι να πεις, χρειάζονται μόνο λίγες λέξεις

Απαντώντας σε όλους αυτούς οι οποίοι κατέκριναν το προηγούμενο άρθρο μου με πολλά λόγια (που ενδεχομένως να είναι και...  φτώχεια), θα τους πω ότι αν πρόσεχαν τον αείμνηστο Αντώνη Τρίτση θα γνώρισαν καλά ότι πάντα έλεγε «αν έχεις κάτι να πεις, χρειάζονται μόνο λίγες λέξεις». Όπως ακριβώς ο κ. Καλαφάτης, με την προσφιλή του λέξη «Ληξουραίοι» για τους πολίτες του Ληξουριού, λέει πολλά για το ενδιαφέρον του για τον συγκεκριμένο τόπο ( που κατά τον Λασκαράτο προηγείται στη δημιουργία των άλλων τόπων).

Είναι γνωστό ότι η Παλική, είναι ο τόπος της διανόησης των γραμμάτων και των τεχνών του νησιού μας ( έχοντας αναδείξει μεγάλες προσωπικότητες όπως οι Μικέλης Αβλιχος, Ανδρέας Λασκαράτος, Ηλίας Μηνιάτης, Διονύσης Λαυράγκας και τόσοι άλλοι).

Το ενδιαφέρον του κ. Καλαφάτη για το Ληξούρι είναι γνωστό και τόσο, ώστε κανένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από το Ληξούρι να μην υποστηρίζει το ψηφοδέλτιό του, πλην «ενός» που όμως έχει τη δικαιολογία ότι μετοίκισε και λησμόνησε. Φαινόμενο που περιγράφεται ακόμα και στον Όμηρο («Οδύσσεια» στοίχος 92-105).

Όσον αφορά ότι καταλογίζουν ότι δεν απαντήθηκαν οι τέσσερις πρώτες αρχές , που θέλει να τις εφαρμόσει ο κ. Καλαφάτης στο Ληξούρι, είναι διότι είναι γνωστή η αριθμητική και η συμπάθεια τους στην πράξη της διαίρεσης με διαχωρισμό των πολιτών σε εχθρούς και φίλους .
Και μιας και αναφέραμε τη λέξη φίλοι, ο Σταύρος Μπένος, είναι ένας συμπαθής, ευχάριστος, χαμογελαστός και εγκάρδιος άνθρωπος. Τόσο που δεν ξέρω αν ήταν ταιριαστή η φιλία του με τον κ. Καλαφάτη την οποία τόσο θέλετε να δημοσιοποιήσετε.

Στην αναφορά τους για το ποιος έχει δικαίωμα να μιλάει και ποιος έχει προφέρει ή όχι στον τόπο, ας το αφήσουμε καλύτερα. Όλοι μας γνωριζόμαστε αρκετά καλά.

Τέλος δύο λόγια για τον Θεόφιλο Μιχαλάτο. Ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς είναι κατά γενική ομολογία ένας έξυπνος άνθρωπος. Και όπως λέει ο σοφός λαός «από έξυπνο δεν έχεις να χάσεις ποτέ».

Είναι νέος και έχει εμπειρία, όραμα, διάθεση και φιλοδοξία να παλέψει σαν δήμαρχος για την Κεφαλονιά και για το καλύτερο.

Αυτά με αγάπη και λόγω των ημερών.

Πολιτικός Μετανάστης

Προηγούμενα άρθρα Πολιτικού Μετανάστη

Αρθρο 24.4

Αρθρο 12.4

Αρθρο 10.4

Αρθρο 3.4




00 inkefalonia general ad 300X250