Έναρξη διαλόγου μεταξύ Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Τουριστικών Επιχειρήσεων

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2012 09:53

Έναρξη διαλόγου μεταξύ Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Τουριστικών Επιχειρήσεων

Συνάντηση συνεργασίας και έναρξης γόνιμου διαλόγου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (Σ.Ε.Τ.Ε.).


    Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., παρέστησαν οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μπρεντάνος, Πρόεδρος της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., Ανδρεάδης Ανδρέας, Πρόεδρος του Σ.Ε.Τ.Ε., Αστέριος Ψαρογιάννης, Γενικός Γραμματέας Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., Γεώργιος Δρακόπουλος, Γενικός Διευθυντής Σ.Ε.Τ.Ε., Γεώργιος Βερνίκος, Γενικός Γραμματέας Σ.Ε.Τ.Ε., Παναγιώτης Τοκούζης, Αντιπρόεδρος Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., Δημήτριος Κούμανης, μέλος Δ.Σ. Σ.Ε.Τ.Ε., και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος.


    Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν μια σειρά θεμάτων, που απασχολούν τους δύο φορείς, αναγνωρίζοντας παράλληλα τα προβλήματα των κλάδων τους οποίους εκπροσωπούν.
Στο «τραπέζι των συζητήσεων» ετέθησαν επιμέρους θέματα, τα οποία απασχολούν, τόσο το Σ.Ε.Τ.Ε., όσο και τη Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε., ενώ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ως προς τους στόχους και τις παραμέτρους για την ανάπτυξη του Τουρισμού, ως μοναδικού μοχλού επανεκκίνησης της Οικονομίας της χώρας.


    Με την πρωτοβουλία του Σ.Ε.Τ.Ε και της Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε. ξεκινάει μία νέα προσπάθεια για την ανάπτυξη συνεργιών μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων με τον Τουρισμό φορέων.
    Η συνάντηση της Κυριακής αποτελεί ένα σημαντικό βήμα ως προς την έναρξη διευρυμένου και ειλικρινούς διαλόγου μεταξύ των φορέων του Τουρισμού, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας και την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού μας προϊόντος, σε βάση συναίνεσης και κοινά αποδεκτά πλαίσια.




00 inkefalonia general ad 300X250