Ανακοίνωση Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας για τις Ευροεκλογές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 07:24

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας για τις Ευροεκλογές

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, κατά την 8η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του, της 6ης Απριλίου 2014, αποφάσισε τη δυναμική συμμετοχή του κόμματος, στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014. Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι που θα στελεχώσουν το Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Ο Πρόεδρος του κόμματος, Χρήστος Χρηστίδης, απευθυνόμενος προς τα μέλη της ΚΕ, τόνισε: «Ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός, από τον οποίο πηγάζουν όλες οι εξουσίες, αναζητεί διέξοδο από το αδιέξοδο στο οποίο τον οδήγησαν παραπλανώντας τον. Η Δημοκρατία θα δώσει τη λύση, τιμωρώντας με τον πιο σκληρό τρόπο αυτούς που την διαπόμπευσαν. Σκοπός του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας είναι η αφύπνιση και η συσπείρωση του ελληνικού λαού, ώστε να ανατρέψει την υφιστάμενη πολιτική κατάσταση, μέσα από τη διαδικασία της εκλογικής αναμέτρησης».

Η Κεντρική Επιτροπή με την ομόφωνη απόφασή της διατρανώνει την ανυστερόβουλη και ανιδιοτελή συμμετοχή των υποψηφίων ευρωβουλευτών του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας και ειδικότερα:

α. Επισημαίνει ότι, σύμφωνα με την παράγραφο (ε) του άρθρου 15, του Καταστατικού του Κόμματος, όσοι εκ των υποψηφίων εκλεγούν Ευρωβουλευτές, υποχρεούνται να καταθέτουν το ήμισυ των μηνιαίων αποδοχών τους σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό, υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης των οικογενειών συμπατριωτών μας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους υπέρ της Πατρίδας και του κοινωνικού συνόλου, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

β. Δεσμεύει τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές του Κόμματος, ότι σε περίπτωση εκλογής τους, θα παραιτηθούν υπέρ ισαρίθμων συνυποψηφίων τους, κατά τη σειρά εκλογής τους, μετά τη συμπλήρωση τριετούς θητείας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας καλεί όλους τους Έλληνες:

α. Να στηρίξουν, με κάθε διαθέσιμο μέσο, την ύστατη αυτή προσπάθεια διάσωσης της χώρας, δίνοντας την ψήφο τους στο κόμμα των Ελλήνων Πατριωτών.

β. Να μην απέχουν από το δικαίωμα της ψήφου, διότι ούτως συναινούν στον βιασμό της Ελλάδας και σε όσα θα επακολουθήσουν.

Η ψήφος προς τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας είναι η μόνη υπεύθυνη πολιτική στάση, για το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών μας.

Εκ του Γραφείο Τύπου ΣΕΕ

Για την τοπική οργάνωση