Βρέθηκε σώος ο τρόφιμος του γηροκομείου Αργοστολίου (ανανεωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 11:43

Βρέθηκε σώος ο τρόφιμος του γηροκομείου Αργοστολίου (ανανεωμένο)

Ανανεωμένο Τέλος όλα καλά στην περιπέτεια του 60χρονου τροφίμου του γηροκομείου Αργοστολίου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από χθες το βράδυ από τους ξενώνες του Αγίου Ανδρέα στα Περατάτα. Ο τρόφιμος εντοπίστηκε στις 2.30 τα ξημερώματα στην περιοχή των Περατάτων κάτω από ένα υπόστεγο σε καλή κατάσταση. «Ευχαριστούμε την αστυνομία και όλους όσοι συνέβαλαν στην αναζήτησή του» δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Μάκης Αποστολάτος.

Αρχική Ενημέρωση

Τρόφιμος από το Γηροκομείο Αργοστολίου που φιλοξενείται στους ξενώνες του Αγίου Ανδρέα στα Περατάτα, εξαφανίστηκε σήμερα το βράδυ και αυτη την ώρα αναζητείται.

Πρόκειται για τον Χρήστο Κοκκόση 60 χρονών. Την εξαφάνιση του ηλικιωμένου αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι του γηροκομείου πριν δύο ώρες (γύρω στις 8 το βράδυ) και αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού του.

Ηδη έχουν σπεύσει και ερευνούν την περιοχή για τον εντοπισμό του δυνάμεις της αστυνομίας. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πώς και γιατί ο συγκεκριμένος τρόφιμος ξέφυγε από την προσοχή των υπευθύνων του γηροκομείου και εξαφανίστηκε.

Γιώργος Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250