Χαϊδω Νικολετάτου : «Λίφτινγκ» στις ομβροδεξαμενές των Μεσοβουνίων

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 13:46

To παραδοσιακό συγκρότημα ύδρευσης των Μεσοβουνίων

To παραδοσιακό συγκρότημα ύδρευσης των Μεσοβουνίων

Της Χαϊδως Νικολετάτου (*) Τυχερή ημέρα για τα Μεοσοβούνια η χθεσινή. Μετά από 14 μήνες που εκκρεμούσε αίτημα της τοπικής κοινότητας Μεσοβουνίων, επιτέλους, ο κ. Μάκης Γασπαρινάτος, Διευθυντής ΔΕΥΑΚ, ήλθε για αυτοψία και ενέργειες στις ομβροδεξανές Μεσοβουνίων. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Πλήρης εγκατάλειψη.

Οι διαβρώσεις της δεξαμενής είναι εμφανείςDSCN3193

Από αυτό το φρεάτιο χιλιάδες τόνοι νερού χύθηκαν στο έδαφοςDSCN3196

Εικόνες από το τοιχεία αντιστήριξης των αλωνιωνDSCN3198

DSCN3199

DSCN3200

Το φρεάτιο συλλογής νερούDSCN3202

Εικόνα από το επίπεδο των αλωνιώνDSCN3205

Με πρωτοβουλία της τοπικής κοινότητας και της Προέδρου και τις έστω και καθυστερημένες ενέργειες του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ κ. Σπύρου Κουνάδη και του Δ/ντη κ. Μάκη Γασπαρινάτου θα εκτελεστούν εργασίες καθαρισμού, περίφραξης και γενικών συντηρήσεων στο παραδοσιακό σύστημα ύδρευσης Μεσοβουνίων για την μελλοντική εκμετάλλευση των νερών της βροχής.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Πυλαρινός που κατείχε τον τίτλο του Αντιδημάρχου, του Πολιτικού προϊσταμένου των τεχνικών υπηρεσιών και τελευταία του εντεταλμένου συμβούλου, σε ποιες δράσεις ενεργοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής του αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ερίσου ;

Στο προσεχές χρονικό διάστημα και ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών θα αναφερθούν λεπτομερώς «οι δράσεις του» αλλά και οι πράξεις και οι παραλείψεις στα πλαίσια των αυτοδιοικητικών του καθηκόντων.

* Η κα Χαϊδω Νικολετάτου είναι εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Μεσοβουνιών




00 inkefalonia general ad 300X250