Εθελοντική συμμετοχή στις δράσεις της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014 10:33

Εθελοντική συμμετοχή στις δράσεις της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης

    Η Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη Αργοστολίου συμμετέχει και φέτος στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας της FUTURE LIBRARY με τίτλο: ΄΄Αντίθετοι κόσμοι΄΄

Καλούμε όσους επιθυμούν να στηρίξουν τις καλοκαιρινές δράσεις της Βιβλιοθήκης μας να δηλώσουν συμμετοχή ως:

  1. 1.      εμψυχωτής/ρια κάποιας δημιουργικής δραστηριότητας όπως: αφήγηση           παραμυθιού, ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, καλλιτεχνικές κατασκευές, εργαστήριο πληροφορικής για παιδιά κ. α.
  1. 2.      Υποστήριξη του εμψυχωτή στη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων: αν αγαπάς τα παιδιά και σου αρέσουν οι δημιουργικές δραστηριότητες, μπορείς να γίνεις το "δεξί" χέρι του εμψυχωτή και να μοιραστείς τον ενθουσιασμό των παιδιών.
  1. 3.      Ψηφιακή καταγραφή της Καλοκαιρινής Εκστρατείας (φωτογραφίες, βίντεο): φωτογραφίες, βίντεο, καθώς και μικρές συνεντεύξεις των συμμετεχόντων αποτελούν στοιχεία της καταγραφής.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία της Κοργιαλενείου Βιβλιοθήκης στο τηλέφωνο: 26710-22583 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:
To Future Library, σε συνεργασία με την  Κοργιαλένειο βιβλιοθήκη, θα χορηγήσει σε κάθε εθελοντή βεβαίωση εθελοντικής προσφοράς.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250