«Καραβάνι αγάπης» απο Εορδαίους προς τους Κεφαλλονίτες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 07:43

«Καραβάνι αγάπης» απο Εορδαίους προς τους Κεφαλλονίτες

Όσο μακριά και να πάει ο νους ποτέ δεν φθάνει εκεί που μπορεί να φθάσει η καρδιά Βίκτωρ Ουγκώ Η αγάπη είναι σαν το πυρωμένο σίδηρο και αν το ακουμπήσεις θα καείς, ο πόνος θα φύγει, αλλά το σημάδι θα μείνει εκεί για πάντα .......αυτό απέδειξαν για ακόμα μια φορά όλοι οι Εορδαίοι ... Εκκλησίες ....Τοπικές Κοινότητες... Σχολεία... δημότες τους Δήμου Εορδαίας ...πολίτες και μαθητές του Αμυνταίου ....απλοί άνθρωποι που δεν αφήνουν την οικονομική κρίση να τσακίσει ..το φιλότιμο του Έλληνα !

Μπορεί να βιώνουμε πλείστα όσα προβλήματα ως έθνος από την οικονομική κρίση και να δοκιμάζονται οι αντοχές όλων μας , όμως πάντα θα ακούμε τον πόνο των διπλανών μας ..
Τώρα η Κεφαλονιά ..αύριο κάπου αλλού ...όμως εμείς ως άνθρωποι.. ως ΕΘΝΟΣ θα είμαστε πάντα δίπλα !!!
Από το υστέρημα όλων μας ..συγκεντρώθηκε μια τόσο μεγάλη προσφορά αγάπης σε αυτούς που δοκιμάζονται από τα στοιχεία της φύσης και την μοίρα της σεισμόπληκτης Ελλάδας μας.
Από νωρίς το πρωί σήμερα ( Δευτέρα 24-2-2014 ) 17 συνολικά μέλη της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαϊδας μαζί με εθελοντές τους Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Εορδαίας και τρία οχήματα ( δύο της Εθελοντικής Ομάδας και ένα του Δήμου Εορδαίας με οδηγό τον Βασίλη Μπαλτζή ) συγκέντρωσαν , και συσκεύασαν σε κούτες την μεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια προς τους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς

Η μεγαλειώδης ποσότητα που συγκεντρώθηκε, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου , το απόγευμα στις 16:00 , θα φορτωθεί σε φορτηγό του Δήμου Εορδαίας και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου με την συνοδεία δύο οχημάτων της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαϊδας με 7 μέλη της και εκπρόσωπο του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Εορδαίας , θα αναχωρήσουν για το Ληξούρι της Κεφαλονιάς !!

Ευχαριστούμε από καρδίας όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της αποστολής !!!