Ανακοίνωση γονέων 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 09:24

Ανακοίνωση γονέων 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου

Σχετικά με διάψευση Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου και την δήλωση του Δ.Σ.  ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ  Γονέων και Κηδεμόνων της 19/02/2014, δηλώνουμε εμείς – κάποιοι γονείς -  ότι κρίνουμε υπερβολική την  άμεση κινητοποίηση του ΔΣ, μόνο για αυτόν τον λόγο.

Επιβεβαιώνουμε ότι πράγματι ο  Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου, δεν έχει καμία σχέση με το δημοσίευμα.

 Άλλωστε   δεν αναφέραμε πουθενά ότι εκπροσωπούμε τον Σύλλογο, απλά   ότι είμαστε κάποιοι γονείς και που αγωνιούμε και εκφράσαμε μόνο την αγωνία μας. Εξ άλλου μετά την Συνέλευση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΙ πριν μια βδομάδα περίπου , όλοι όσοι την παρακολούθησαν  αντιλαμβάνονται  ότι οι απόψεις που εκφράσαμε δεν θα μπορούσε ποτέ να αποτελούν απόψεις κάποιων μελών του Δ.Σ. ,  και  έτσι  η διάψευση κατά την γνώμη μας ήταν περιττή.

 Προς το παρόν, αφήνουμε το θέμα της ανταλλαγής δελτίων εντυπώσεων και τύπου, και παρακολουθούμε τις εξελίξεις που αφορούν την σχολική χρονιά των παιδιών μας, όπως απογευματινό ωράριο μέχρι τώρα  δύο ώρες την ημέρα, πορεία έργων ΞΕΝΙΑ ή ΝΑΠΙΕΡ, κλπ.

 Θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε σε δύο εβδομάδες, όπως  αποφασίσαμε στην τελευταία  Συνέλευση.  Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αναλωθούμε σε καταγγελίες και διαψεύσεις, ούτε διεκδικούμε το αλάθητο.    

Απλά οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας τα αυτονόητα,  δηλαδή την ασφάλειά τους   και να  διεκδικήσουμε  να κατασκευαστούν στο νομό σχολεία με την αναγκαία αντισεισμική θωράκιση , γιατί συμβαίνει να ζούμε στην πλέον σεισμογόνο περιοχή της Ευρώπης. Τόσο απλά.

ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250