Τα «σάπια» παράθυρα του Νηπιαγωγείου Κεραμειών, έφεραν τους γονείς στο γραφείο του Αντιδημάρχου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 12:11

Τα «σάπια» παράθυρα του Νηπιαγωγείου Κεραμειών, έφεραν τους γονείς στο γραφείο του Αντιδημάρχου

Είδαν και απόειδαν οι γονείς από το Νηπιαγωγείο Κεραμειών ότι η κατάσταση με τα σάπια και ετοιμόρροπα παράθυρα στο σχολείο έχει γίνει άκρως επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών και αποφάσισαν την Παρασκευή το πρωί να κατέβουν στο Αργοστόλι και να συναντήσουν τον αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου κ.  Ευάγγελο Κεκάτο, ώστε να του εκθέσουν τα αιτήματά τους. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής «Σοβαρός κίνδυνος για ατύχημα»

«Έχουμε επανειλημμένως καταθέσει τα αιτήματά μας για την αλλαγή των παραθύρων που είναι ετοιμόρροπα και επικίνδυνα. Ήδη έχουν κάποιες φορές φτιαχτεί από τους ίδιους τους γονείς με εθελοντική εργασία, αλλά πλέον είναι σε επικίνδυνη κατάσταση και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να προκληθεί κάποιο ατύχημα. Επίσης έχουμε θέμα όσον αφορά το οικονομικό για την καθαριότητα του σχολείου μας , διότι δεν έχουμε από κάπου να εισπράττουμε το ποσό που χρειάζεται κάθε μήνα για να τα απορρυπαντικά η κοπέλα που κάνει τον καθαρισμό στο χώρο» μας λέει η κα. Κατερίνα Γελάρδου μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Κεραμειών και η οποία μαζί με άλλα μέλη του Συλλόγου βρέθηκαν στο γραφείο του αντιδημάρχου.

Εκεί εκτός από τον κ. Κετάτο, βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου κ. Σπυρονικόλας Σολωμός, ο οποίος άκουσε τα προβλήματα των γονιών, ενώ παρών ήταν και η υπηρεσιακή προϊσταμένη  κα Τίτσα Τσιμάρα.

Ο κ. Σολωμός  αφού άκουσε τα προβλήματα, δεσμεύτηκε πως το συντομότερο δυνατό θα βρεθεί στο σχολείο για να γίνει εκτίμηση των ζημιών, ώστε  να ξεκινήσει η διαδικασία αντικατάστασης των παραθύρων.

DSC 0674DSC 0675DSC 0677DSC 0681DSC 0682DSC 0684


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250