"Υπερπαραγωγή" στην κοπή της πίτας του Α.Ο. Φωκάτων! (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 11:56

"Υπερπαραγωγή" στην κοπή της πίτας του Α.Ο. Φωκάτων! (εικόνες + video)

Μας έχει συνηθίσει στις... υπερπαραγωγές ο αεικίνητος Νίκος Φωκάς. Ετσι επ' ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Ο Φωκάτων, ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά το Πνευματικό Κέντρο των Κουρκουμελάτων, είχε την δυνατότητα να απολαύσει εκτός των άλλων και μία όμορφη πολιτιστική εκδήλωση. Κείμενο – εικόνες: Γιώργος Χαλαβαζής Με την χορωδία Λειβαθούς, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Βασίλη Καλογηρά, να ανοίγει την εκδήλωση και να δίνει τον τόνο των εορταστικών ημερών με τα κάλαντα, το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου να παίρνει τη σκυτάλη και να αποδεικνύει πως στα Φωκάτα ξέρουν να ... χορεύουν και τέλος ένα πολύ όμορφο ρεσιτάλ πιάνου και σαξοφώνου από την Ειρήνη Φωκά (κόρη του Νίκου Φωκά) και τον Κώστα Φραντζή.  

Ο πρόεδρος Νίκος Φωκάς έκανε έναν απολογισμό για το τι πέτυχε ο σύλλογος μέσα στο 2013, αναφέρθηκε εκτενώς στην δημιουργία των ακαδημιών, ενώ ευχήθηκε η νέα χρονιά να έχει ανάλογη επιτυχία η ομάδα αλλά και όλα τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Σκλάβος, ο τέως διοικητής της Ναυτικής Σχολής κ. Διονύσης Φωκάς, το μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς κ. Νίκος Μενάγιας, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Μεταξάτων κ. Ευάγγελος Μοσχόπουλος, Λακήθρας κ. Ιωάννης Κωνσταντάτος, Περατάτων, κ. Βαγγέλης Βαγγελάτος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ κ. Βαγγέλης Μαζαράκης και ο αντιπρόεδρος κ. Θέμης Βαλσαμής.

Και του χρόνου...

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση.


Ετικέτες:

Φόρτωση…

Φόρτωση…